zeynep5627 @Esraali fena değil işte daha dikkatli olmam lazım daha doğuma var 🧐 kaçıncı gebelikti cinsiyetler ne bebelerin 😅
zeynep5627 @Esraali ya maşallah ya ne güzel Allah bağışlasın hepsini 🥰😘 kız şimdi 3 kaymağın üstüne bal olur valla babası aşık olucak hazır ol pabuç dama gidecek 😂😂😂
Esraali zeynep5627 babası zaten ne zaman olacak ne zaman gelecek sacların tarayacakmış acelesi o ben kara kara doğumu düşünüyrm
zeynep5627 @Esraali ay yaaa çok heyecanlıdır valla tahmin edebiliyorum benim ikinci gebelik bu 2 yaşında kızım var aşklarını anlatamam yani babammm diyor resmen 😂😂😂😂
Esraali zeynep5627 😁zaten aynı babası kocamı tekrar doğuruyrm resmen gram bana benzemiyor koca dudaklı 😁
Roseee9 Esraali inşallah. Allah razı olsun. Sizinki de kolay olur inşallah. 38 5 e sezeryan günü aldık dört gün kaldı hatta gün bitti 3 diyelim. O güne kadar doğmasın istiyorum:) bir de karnım çok çok sık sertleşip çözülüyor. Doğum habercisi mi acaba
Esraali Roseee9 evett pozisyon alıyor gün belli olunca ne güzel oluyor benim normal ne zaman gelecek belli değil