sehri_hzr Kızlar doğum yapalı 17 gün oldu kokulu kahvemsi akıntı var ve kan pıhtısı geliyor neden olabilir yani ufak ufak parça büyük değil? Aşırı kaşıntı var bide doktor fitil verdi bişey yok dedi ama anlamadım başından mı attı
Mavi87 sehri_hzr kokuluysa enfeksiyon olabilir. Benimde kokuluydu ilaç verdi 5 günlük. Koku geçti ama sızlama var bende de.. 4 hafta oldu doğum yapalı
1anne-2bebek sehri_hzr kokulu ıse enfeksiyon olabılır. Oyle kahverengi gibi akıntı benımde oluyor 1 ay oldu dogum yapalı. 3 4 gün gelmiyor snra adetin son günlerine dogru gelen kahverengi akıntı gelıyor. Oda kokuyor ama sonuçta pis kan kokar. O normal adet kanı gıbı afedersınız
Eda115354 sehri_hzr benim 15 günde hepsi eridi fazlalık düğünleri kurulamada elime gelmişti. Ağrı da ilk hafta çok zorlamıştı otur kalkmada. Onun için de emzirme yastığına oturuyordum kurtarıcım olmuştu. 👍🏻
balbocegim27 sehri_hzr fitil verdiyse enfeksiyon için vermiştir şuan 3 gün ara ile bende kullaniyorum
Eda115354 sehri_hzr onlar da eriyo tuvaletini yaparken düşüyordur ama eridyse hala ağrınız var mı ki ?
Eda115354 sehri_hzr tam dikişlerin eridiği yerdeki sertliği diyorsanız o zamanla düzelecek etlerin birleştiği kısım diye öyle benim de elime geliyo öyle sertlik
Sevilss sehri_hzr büyük ihtimal enfeksiyon vardır bol su iç en iyi ilacı bu fitilide kullan hatta gece kullanki içeride kalma süresi fazla olur daha kolay temizlenir ama bol su içmen lazım fitilide atmak için
sehri_hzr Eda115354 evet orası yaaa gerçekten mii biraz rahatladım ya sağolın kötü bişey diye ödüm kopuyor 😊