Cerenvebebisi Hangi hastaneye gidiyosunuzz kaç haftalıksiniz gidişat nasıl kilolar ne durumda sohbet edelim istedim 🥰
Hafissee Cerenvebebisi ya konuyla alakası yok ama lise arkadasıma cok benziyorsun 😁 onun adı da ceren 😁
gldn065807 Cerenvebebisi şuan devlet özel karısik biraz benimki yarın 9 haftam bitip 10 haftama giriyorum nasip ederse rabbim -2.500 kilo ile devam
Cerenvebebisi gldn065807 O maşallah yolunuz var daha alırsın merak etme keske bende almasaydim ah ahh 9 10 haftalarım😁
Cerenvebebisi BBYaman Maşallah bende o haftalarda yaşama gittim bı kaç kere yunus yildizdi bizim doktorumuz sonra devlete geçtim malum muayne zamlarindan sonra ☺️
Cerenvebebisi Milkshakee Masallahh çok iyi ben eğitim araştırmya gidiyorum 26 hafta 11 kilo aldım 😁🤦🤦
gldn065807 Cerenvebebisi valla bende biran önce geçse diyorum biraz büyüsek diyorum hayırlısı sen kaç haftalıksin bu benim ikinci gebeliğim işlerinin zorluğunu biliyorum ama düşük riski olunca geçse diyoruz işte 😊
Cerenvebebisi gldn065807 Allah yardımcin olsun canım geciyo bı şekilde ya bilirsin zaten bizde 26 haftalık olduk ☺️
gldn065807 Cerenvebebisi oo siz baya büyümüşsünuz maşallah 10 yaşında oğlum var ben biraz fazla ara verdim bu zamanları biraz unutmuşum zorluyor beni😊
Cerenvebebisi Milkshakee Kepezde oturuyorum bende sen? Hastanenden memnunmusun muayne ücretleri falan nasıl normal doğum sezeryan doğum fiyatları falan bilgi alalaim senden doğum yaklaşıyor belki özele geçiş yaparız bizde.