BaloglumM Werwe ben şoktan aldim canim Allah kısmet ederse 3 gün sonra kullanicam ama taşınabiliyor sallanıyor sabitleniyor küçükte
Deletedmom35 Werwe ben aldım cnm anne yanı olarak kullanıyorum çok da memnunum ama yatak işe yaramaz içine başka yatak aldım
MinikkkMucizem Werwe eltim 1 senedir kullanıyor canım memnun ama bi zamandan sonra küçük geliyo bebeğe 😄
Zinnire mrymdnr agashi tinly modüler besik aldim bnce ilk aylar cok ideal . Netten aldim fiyatida coknuygun
Mrvdmt Benim bi arkadaşım geçen sene almıştı a101den çok memnun kullanıyor bir senedir keşke şimdide gelsede bende alsam
mrymdnr Mrvdmt 18 Ekimde geliyormuş beşik banyo küvet seti bakım çantası ve başka bebek ürünleride bilginiz olsun
Mrvdmt mrymdnr yaaa gerçekten mi super insalllah gelir teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ögün doktora kontrol için gidecem zaten bu sayedede rahatlıkla bakabilirim inşallah hangilerinde peki a101 de mi olacakmış acaba
Tunurr Kullanan arkadaşlar ne zamana kadar yatıyor içinde bileğiniz var mı acaba kataloğuna yazmamışlar da merak ettim. Ben Bebek odası aldım yanıma da park beşik alırım diyordum ama baya uygunmuş güzelse kaçırmayalım 🤗
Zeynozeyyo Evet 18 ekim de var bebek küveti fln da gelio benim de küvet ihtiyacım var almayı düşünüyorum
Fbd Tunurr şimdi ben de yengemle konuştum idare edecek derecede kullanılır ama uzun vadeli birşey istiyorsan işini görmez dedi o görmüş ama tabi herkesin bakıl açısı farklı 😊 bi bakalım bakalım