Arducsumi_1 Arkadaşlar testim pozitif kan sulandırıcı vurulmam gerekiyor ama ben kendime karnımdan vuramadım bacağından vuran var mı acaba oluyor mu bacaktan
Annelk_duygusu Bacakta da oluyor koldan da ben koldan vurduruyorum eşime hem çok da acimiyor daha iyi oldu yani
Arducsumi_1 BBYaman Bilmiyorum ki bana verdiler kan PCR çok yüksek çıkmış kan pıhtılaşması oluşuyomuş ondan verdiler
Mavi34 BBYaman kalbimin_cicegi özelde doktorunuz varsa söyleyin mutlaka. Bana hem devlet hem.ozeldeki doktor corona olan tüm gebelere kan sulandırıcı kullandirdiklarini söylemişti. Fiblasyin ekibine dediğimde onlar vermemişti ama kullanmakta fayda var corona pıhtı yapabiliyormuş riske atmamaknicin genelde kullandiriyirlar
kalbimin_cicegi Bende pozitifim hemde delta varyantı. Bana hiç bişey vermediler herkese vermiyolar mı acaba
Annelk_duygusu Kendiniz gidip kan vereceksiniz kan pıhtılaşmasi için bebeğe zararlı diye bende kendim gittim kendim söyledim kendiniz yapmazsanız kimse aldırmaz kizlar
BBYaman Mavi34 herkeze verilmiyormus ben konustum. Sadece yuksek cikanlar ve kaninda sorun olanlar senin ihtiyacin yok dedi doktorum.