bebegim_55 Sevgili hamişler 14+5 haftalık hamileyim 75 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 76.5 kiloyum sizce normal mi göbeğim belirginleşmeye başladı daha fazla kilo aldığımı düşünürken 1.5 kg almışım
Ayseee4238 bebegim_55 normal ilk haftalarda zaten çok alınmıyor genelde 20den sonra falan iştah çok açılıp alınmaya başlayıp doktorum bana ayda en fazla 1kilo al dikkat et dedi ama tabi ben baya aldım hele şu son haftalarda daha çok alıyor insan.
Tugbamete bebegim_55 ben 18 haftalığım 1.100 gr almışım doktor çok güzel gidiyosun dedi kilo demek sağlık demek değil önemli olan bebeğin gelişimi ☺️
bebegim_55 Ayseee4238 eyvahhh ben bide kendimi balık etli görüyorum iyice 100 kiloyu geçerim sanırım :) rabbim sağlıklı sıhatli bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ayseee4238 bebegim_55 amin ins. Valla bende 62kilo ile hamile kaldım şuan 78kiloyum baya aldım doktora göre en fazla 72 falan olmam gerekirdi ama ben baya aldım daha da doğuma 4hafta var
bebegim_55 Ayseee4238 olsun sağlıklı olun da ne yapalım herşey bebişler için doğumdan sonra veririz inşallah siz yine iyisiniz ben bakalım kaç olucam :)
bebegim_55 Tugbamete ben acaba yediklerim yetersiz mi geliyor diye endişelenmeye başladım 2 düşükten sonra bu 3 cü biraz daha yükleniyorum sorguluyorum :)
Tugbamete bebegim_55 hiç öyle düşünme canım ben kendimden kilo vermişim mesela ama bebeğim boy kilo olarak haftasına uyumlu gidiyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸