Hazella Kizlar merhaba birwz once banu ciftcinin uygulamasinda gordum artik sirtustu yatmayin yaziyodu. 25 bitti 26 ya girdim doktorum bana boyle seyler soylemiyo en rahatta boyle yatiyorum ya dedikleri gibi belimde bi baski falan olmuyo sizde durumlar ne?
ebruzb Hazella bende uyku aramda sırt üstü dönüyorum ya ne kadar yan da yatsam 🥲 22 yim bende vicdan azabıyla uyanıp hemen geri yan yatıyorum😂
2inciannelik Hazella riskli ama bende bazen kendimi o şekilde yatmış buluyorum en doğru pozisyon sol tarafa yatıp bacak arasına yastık koymakmış
Hilal-95 Hazella ya okadar takılmamak gerek bence kaan kocetpenın videosunu izledim adam günde 2 saat sol tarafınıza yatın diyor yani sonucda doktor kontrolundede sırt üstü yatıyoruz ama bana hemşire sırt üstü yattığın zaman yan dönerek kalk dedi ben direk kalkıyodum öle kalkma felan demişti bende psikolojik tabi hep soluma yatıyorum ama uyurken kendımı tabıkı kontrol edemıyorm
Zeyyyn Hazella çok olmayacak şekilde yatıyorum sırt üstü yoksa dinlenemiyorum gerçekten sağ sol derken sırtlarım ağrıyor valla
Minimalist O haftalarda sıkıntı olmadı bende de ilerleyen haftalarda zaten sizde farkedeceksiniz yatamadiginizi nasıl rahat ediyosaniz şimdiden öyle yatın bence
Yamacin-Annesi Hazella riskli olduğunu öğrendim için hep yan yatmaya çalışıyorum ah bakalim alışa bilcekmiyim
co2041 Hazella şimdilik yatın zaten o pozisyon sıkıntılı olduğunda vücut sizi yatirmiyor. Ben hep bu pozisyonun rahatsız olduğunu söyleyenlere nasıl yaa falan diyordum haftalar ilerledikçe anladım şu an kendi vücudum izin vermiyor yan yatıyorum hep
Ayseee4238 Hazella ben doktoruma sormustum bunu mümkün olduğunca soluna yoruldugunda sağına yat dedi. Dedim ama uyku esnasında hep sırt üstü donuyorum farkında olmuyorum ona yapacak bişey yok ama uyanık anında dinlenirken falan o şekilde yatma dedi