musayakub arkadaslar en son regl 29 temmuzda oldum 2 gun gecti regl uzerine.. 2 gun once test yaptim silik cikti bugun bidaha yaptim sabah oda silik cikti boyle birsey basina gelen varmi her 2 testide 2 gun ara ile silik cıkan hamilemiyim bilemiyorum?
Gizemmihra musayakub ilk 10 dk içinde bekleme yapmadan çıktıysa doğrudur gebelık vardır gittikçe koyulaşma var mı ona bakın birde sabah ilk idrar ile yapın
Iremm_22 musayakub benimde son adet tarihim 29 temmuzda adetime 10 gün varken öylesine bir test yapayım dedim cok silik cıktı daha sonra acile gittim kan verdim beta34 cıktı 4 gün sonra sağlık ocağında kan verdim 271 cıktı bugünde kadın doğuöa gittim 4+2yim su an kese göründü çok mutluyum allahım kalp atıslarını duymayıda nasip etsin 😘😍🧿
Sibel_ozalaca04 musayakub. Merhaba canim bende testime fazla dikkat etmemiştim hemen çöpe atmıştım ertesi gün çöpü atmak için ağzını kapattığımda testinin silik olduğunu gördüm 1 hafta sonra tekrar yaptığımda net çizgiler oluşmuştu ve şuan 4 aylık hamileyim inşallah seninde öyledir cnm
gokcekocyigit07 Gebelik çok yeni olduğu zaman silik çizgi oluyor evet, kan vermek en doğrusu, hakkınızda hayırlısı olsun 🤗
musayakub 2 dk icinde cıkti ama 2 gun ara ile yaptigim halde koyulasma vs yok ayni duuryor ilk.gun yaptigim testteki gibi
musayakub Iremm_22 eger ben hamileysem ayniyiz ozaman bende suan 4 hafta gunluktur ya sasirdim suan benmde ayni
musayakub :) ya hayrlisi insaAllah oyledir kizimdayken bu uygulamayi yukledim simdi tekrar yuklemek nasip oldu
lunam musayakub farklı testlerin hassasiyeti farklı olur canım, koyulaşma göremeyebilirsin. En iyisi kan ver, inşallah sağlıklı gebeliktir 🥰