Cutemomy Adete 10 gün varken kahve turuncu akıntı geldi. Yerleşme olabilir mi? Hamilelikle bir ilgisi olabilir mi? Başına gelen var mı?
Fulya01 Cutemomy geldi canim 4 gün önce kanama geldi adet oldum sanmıştım şimdi prensesimizi bekliyoruz inşallah 🥰
Rabiababy Adetime 5 gün vardı koyu kırmızı bi lekemlenmem oldu hatta tatildeydik hava değişiminden dolayı erken adet oldum sandım🙂
yigitegenin_annesi Cutemomy ağrısız 2 3damla kahverngiydi adet olmam immansız dedim bi kaç hafta sonra teset pozitfi çıktı
hfh bn ilk gebeligimde once kasiklarima kramp girdi sonra kahverengi yerlesme kanamsi gördüm cok az sadece peceteye geliyordu azda günlük peddeydi ikinci gebeligimde gic yerleşme kanaması görmedim
Ruya1106 hfh Canm bende aşılama oldum 11.gunum bugün 2 saat önce kahverengi bir lekelenme oldu ama şimdi sadece peçete silince çok az geliyor . Hiç yasamadigim için ne olduğunu anlamadim
Nazendehanim İlk gebeligimde adet günü lekelenme yaşadım hatta adet olacagim diye hazirlikliydim , sağlıklı bir gebelik olmadı kürtaj oldum. Şimdi adete bir hafta kala lekelenmem oldu bugün adetimin ilk günü normalde