Bsrtyfn Kızlar 30+3 üm bu saate kadar doktorum kız dedi bugun renkli ultrason için başka bi hastaneye gittim erkek dedi pipisini gösterdi bu zamana kadar kız dendi şoktayım ya herşeyin hazırlamıştım kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim böyle olan varmı
bahtnurr1 Bsrtyfn ayy 19a kız denildi 21de erkek dedi ayrıntılıda bak pipisi çiş yapıyo dedi erkek dedik artık. 28de doktora tekrar sordum göstermiyor ayrıntılıda ne dediyse odur dedi
dilek6 Bsrtyfn bizim de başımıza geldi yengem doğuma 15 gün kala doktora gittik özele kız bekliyorduk doktor erkek pipisi var kocaman deyince hepimiz şoka uğradık herşeyi de pembe almıştık 😅
Bsrtyfn Halimeege Evet ayrıntılıda ikili tesde hepsini yaptırdım kız dedi hatta 18 gün önce gittim tekrar sordum kız dedi bugun erkek diyolar
BaharBulut Nasıl anlamamış doktorlar böle görünce şaşryorm ya vala ayrıntılda da mı belli olmadı yani kocaman olmuş
bahtnurr1 Yeğenime de kız dediler erkek doğmuştu kız kıyafeti giydi bi süre , bende korkudan yine değişirse diye unisex kıyafet tercih ettim hep
Bsrtyfn bahtnurr1 Çok yi yapmışsın vallahi bidahaki aklım olsa öyle yaparım pişman oldum keşke bekleseydim diye ama çok emin konuşmuştu detaylıca kadar kız dediler
bahtnurr1 Bsrtyfn ama senin de 30a kadar ne deseler haklı olarak inanman normal canım sonuçta biz görmüyoruz ultrasonda doktorlar görüp söylüyor , haftaiçi tekrar gitçem 30 haftalığız bakalım cinsiyet sorcam yine de inş değiştirmez doktor
2inciannelik Bsrtyfn keske bana da olsa 😁 ikinci gebeliğim bir oğlum var her seferinde tekrar tekrar soruyorum doktora kesin mi erkek mi diye evet diyor 😂😂
Gktgsy1922 Bsrtyfn ya doktorların çoğu cinsel organa bakmadan söylüyp kemik yapısından ben cidden anlamıyorum benim doktorum iki çocuğuma da 12 hafta yoktu bile kemik yapısından bildi nasıl bir okulda okıyorlar acaba ?
Bskakntl İnanın daha geçen hafta aynı şoku bende yaşadım 26. Haftama kadar kız dendi geçen haftaki kontrolümde erkek dediler ve neye uğradığımı şaşırdım o kadar kıyafet hazırlık yapmıştım
Halimeege Dikat ettimde hep kız denilmiş ve erkek olduğu öğrenilmiş hiç erkek deyipde kız olduğunu öğrenen yok
Dogalnaz Halimeege benım 16 haftada erkek denıldı 20 haftalıkken kız denıldı detaylı ultrason da ve halada kız dıyolar bakalım
Papatya2768 Halimeege ilk zamanlarda erkek denilip kız olarak değişen çok sanki 30 haftadan sonra da kız olup erkek değişen çok denk geldim ben o kadar zaman nasıl anlamıyorlar bilmiyorum. Ben 12 haftalık gittim dr dedim kemik yapısı felan anlazmısın cinsiyet öyle birşey yok inanmayın onlar hep uydurma dedi
Tubashn185 Halimeege bende öyle bir umut ediyorum gittiğimde erkek der diye benimde iki kızım var buda erkek olsun Allah biliyor coook istiyorum ama hayırlısı