Öncelikle herkesin kendi bünyesi vs farklı doktorunuza danışmadan yapmayın lütfen . Ben diyet ve yaşam koçluğu yapıyorum . Gebe kalmadan önce 23 kg verdim . İkinci gebeliğim . Şu an 28 haftalık hamileyim hedefim belli bir kiloyla doğuma gitmekti bu sebeple 6 aydan sonra dikkat etmeye özen gösterdim yaklaşık 1 aydır kilom sabit 62 de kaldım . Toplam 6 /7 kg aldım . Öncelikle ödem olmaması için bol hareket ve bol su ama son aylarda ister istemez oluyor ödem . Şu da bir gerçek doğum sonrası kilolar çok kalıcı olmuyor . Gidiyor tabi bünye de çok etkili bu konuda . Ben çok baktım forumda anneler nasıl besleniyor nasıl dikkat ediyor diye fikir amaçlı paylaşmak istedim umarım az çok yardımcı olabilirim ..
kahvaltı
en geç 10 da yapmış oluyorum
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
kaşar peyniri zeytin
2 tam ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
yaklaşık 2,3 saat sonra ara öğün
kefir ve bir adet meyve
veya yoğurt içine meyve ekliyorum
dilerseniz 2,3 saat sonra yine ara öğün yapın ben çok acıkmıyorum ilk ara öğün den sonra akşam yemeği yiyorum .
- Ara öğün kuru kayısı kuru yemiş olabilir
2,3 saat sonra da akşam yemeği:
en geç 20:00 de yemiş oluyorum
1 tabak dolusu salata yanına yağsız pişmiş köfte veya tavuk göğsü ızgara da olabilir . Dilerseniz öğünlere ek tam buğday ekmeği ekleyebilirsiniz 1 dilim .
günde 2,5 /3 lt de su içiyorum .
Bu şekilde fikir amaçlı paylaşmak istedim. Sizler nasıl besleniyorsunuz kaç öğün