Gkcdila Miranmiray ben 17 haftalığım göbeğim aynı bu kadar ben normal sanıyordum 😁 kız bebek diye mi öyleymiş acaba benim de kız çünkü
Mltm88 Miranmiray Benimde karnım baştan beri hep aşağıda.Diğer hamileliklerimde böyle değildi..Doktora sordum takılma önemli değil dedi
tugbaa_g Benimde göbeğim böyle aşağıda kızım olucak bi sıkıntı olsaydı doktorum söylerdi her gebelik aynı olacak diye bişey yok
Kbrakrdg 29 haftalığım bebeğim erkek ve karnım hep böyle aşağıda her hamile kalışında farklı olurmuş ya bence öyledir
Papatya_38 Miranmiray Bnde de bu şekildeydi , otuza doğru yavaş yavaş yukarıya çıkıyor , doktorum bakmıştı muayene vs etmişti gayet iyi sıkıntı yok kiminin karnı aşağıda olabilir demişti
Hafsaramazan Miranmiray bende 35.haftama giricem bu haftada benim de inmeye başladı sanki ama anlamıyorum ilk gebeliğim acaba hiç çıkmadı mı yukarı 😅
Dygrd Elzi2prensesannesi sağlıkla gelsin insallah bir kız var bide erkek olursa güzel olur teskkur ederim yanıt için 🙏
Elzi2prensesannesi Dygrd Rica ederim Allah’ım sağlığını eksik etmesin inş erkek olur kız olursa da nasip 3. Ye çalışırsınız 🤭