Hrygkcshn Benimkiler de mübarek kapkara kız olacak sinirlerim bozuluyor kendim bile bakmıyorum aynada gördükçe psikolojim bozulmasın diye😂
dilaraalemdar Bnde sivilceleri pötür oldu bir türlü geçmiyor eczaneden bir krem aldım biraz geçti ama hala duruyor kulağım üstündede 1 tane çıktı bir türlü geçmiyor ne yapıcam
poyrazinannesi3547 Meryemguvey_91 benimki hala değişmedi 21 haftalık hamileyim oğlumuz olcak Allahın izniyle💙🐣 şeyde olmadı bende göbekte çizgi çıkıyor ’ya o da yok neden acaba😂
Semy Meryemguvey_91 benimkiler zift gibi oldu nerdeyse malesef şuan 27. haftaya dogru gidiyorum. Oğlum olacak 😂
2inciannelik Meryemguvey_91 ikinci gebeliğim ikisi de erkek son aylara doğru karardı canım . Onu araştırmıştım ve çok şaşırmıştım rabbimin yaratışı işte .. bebekler yeni doğduklarında koyu renkleri daha iyi gördükleri için o kısım çok kararıyormuş 😊🌸 gerçi kokusundan da anlıyorlar ama bunu duyunca şaşırmıştım
ebru23 Meryemguvey_91 kizlar valla benim ikisindede. 10 haftaya kalmadan karardi bi oglum var bide kizim olcak yani alakasi yok
Seyma1569 Meryemguvey_91 benim ikinci gebeliğim kızımda çok hafif karardı ama şu an 36 haftalık gebeyim ilk günden beri çok fena karardı bembeyaz vücudum simsiyah oldu