Semiramis57 Erkek bebek için soruyorum. Şifonyer mı alayım yoksa dolap mı kararsızım.. Oda küçük ikisi zor olur
elftrndmrci Semiramis57 bence dolap alın ama içine mutlaka çekmece yaptırın iç zıbın, çorap gibi küçük parçalar için çekmece ideal ☺️
Ekim21 Semiramis57 dolap alin sigmiyo esyalri 3 kapakli yeterli olur battaniyeleri kiyafet bez derken inanin sifonyere sigmaz
Mltm88 Semiramis57 Ben marangoza dolap yaptırdım odama koydum..İlk etapta askılık falanda gerekmeyeceği için raf yaptırdım tamamen..3 tanede çekmecesi var herşeyini alacak rahatça
Merve0648 Semiramis57 ben dolap yaptırdım mobilyacıya çizimde odamız küçük tavsiye ederim altı şifonyer beş çekmeceli, üstü dolap.
Momy01 Semiramis57 valla şifonyer alıcaktım ama dolap daha mantıklı sonra dolap aldık hem eşya açısından daha rahat ve düzenli oldu hemde ilerdede büyüdükçe kullanımı olur diye şifonyer belli bir süre sonra yeterli kalmıyor
efelettin Rabiagrgl ikeadan aldım içini istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz pax gardırop diye geçiyor. İçini istediğiniz gibi yapabildiğiniz için fiyatta değişiklik oluyor