Heidi Selam şeker poncikleri hangi marka bebek bezi hangi marka ıslak mendille başlayacaksınız birde önceden anne olmuş deneyimli melekler bez konusunda önerileriniz neler malum ağustos olacak doğum çok tedirginim pişik tahriş olur diye şimdiden teşekkürler huzurlu hamilelikle 😘😘
Aycatpzkrkmz Ben 30 haftalık gebeyim 😊 tosunumun gelmesine var allahın izni ile ama iş arkadaşımın eşi en yakın olarak doğum yaptı ıslak mendil unibaby dedi stoklamaya başladım 😂 bebek bezi kısmet işi deneme yanılma yapacağız şuan prima premium care kullanıyormuş ama ilk başta hastane can bebe kullanmış oda öyle devam etmiş ama daha sonra pişik yapmış primaya dönmüş şuan gayet iyi dedi pişik kremi içinde sebamed önerdi haftayada ondan alacagım bir kaç tane birde sudocrem 😊😊
Heidi Aycatpzkrkmz teşekkürler tatlım bizde deneme yanılmayla öğreneceğiz büyük ihtimalle bende 36 haftalığım artık iyice paniklerdeyim 😊🙂😘😘
Aycatpzkrkmz Heidi rabbim yar ve yardımcın - yardımcımız olsun ben şimdiden nasıl doğurcam diye düşünüp duruyorum aklımda tek o var 😂 .. Sağ salim rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍😍🙏🏻🙏🏻
Heidi Aycatpzkrkmz amin canım benim. Hepimizinkini sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin insaallah Rabbim 😘😘