Keskinn07 Kızlar tarama testinde doktor kıza benzıyor dedi sizce tam net ne zaman öğrenebilirim cinsiyeti kacıncı haftada öğrendiniz??
DuaElf Keskinn07 tarama testi anneden kan alırak yapılmıyo mu? Onda nasıl cinsiyet çıkıyor bende geçen hafta tarama için kan verdim de cinsiyet çıkıcak mı yani onda 🙄
AlyaEkmen_ Keskinn07 11+4 de yüzde 99 erkek dediler 16 haftalıkken erkek deyip yine onayladılar detaylı ultrasonda da kesin erkek dendi yani biz biraz erken öğrendik cinsiyeti👶💙
Mrvdmr60 Kizlar merhaba ben daha yeni hamileyim siz 13+2 falan yazıyorsunuz onu neye göre yazıyorsunuz biri bana öğretebilir mi🥰
aksoy005 Mrvdmr60 canım uygulamayı yüklediğinde son adet tarihine göre giriş yapıyorsun bebeğinin kaçıncı haftası olduğu ana sayfada yazıyor ☺️
Meyraise Mrvdmr60 bende yeni hamileyim bende anlamıyordum ama en son edindiğim fikir; diyelim 6+3 yazıyor. Yanı bu demek oluyor ki bebek 6 hafta 3 günlük 🌸
Gul2808 DuaElf tarama da hem kan veriliyor hemde ultrasonda ense kalınlığına bakıyorlar ordan görmüştür
Sevilss En sağlıklı 16 haftada diyor genelde doktorlar ama bebek arkasını döner bacağını açmaz oda artık senin kaderin