Tusami Selin12- yok canım ayaklarımı üşütmedim sadece her gün yüzdüm acaba ıslak mayodan mı dedim ama her sene tatilde yüzüyorum hiç böyle olmadı. Midem bulanıyor , Haziran ayında boş gebelik geçirdim onda da böyle erken zamanda midem bulanmıştı herkes bu kadar erken mide bulantısı olmaz demişti ama hamileymişim. Şimdi yine aynı bulantı var bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum bu ay aklımda pek yoktu yumurtlama takibi de yapmadım
Selin12- Tusami bende çok erken mide bulantısı yaşadım herkesin bir olacak diye bir şeyi yok bence bekleyin ya sa gidip bir Jan tahlili verin sağlık ocağına genel olarak isteyince tahlili yapıyorlar
Basakcim Tusami adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birebir aynı bence ayırt etmesi çok zor. Ben de her gün adet olucakmışım gibi hissediyordum. Hatta son 2 gün ped takıp uyumuştum. Hamileymişim 🙏🏻🤍
Tusami Basakcim biliyorum canım sadece biraz erken geldi bana, ama bu sancı sabahları öğlene kadar oluyor, öğleden sonra geçiyor yerini şimdi şimdi hafif kasık ve bel ağrısına bıraktı 🤷♀️
Bfduam Basakcim adet olucak gibi hissetmişsin, sökülecek gibi bi his mi bunu hissedince ha geldi/ gelecek deriz ya, yoksa kasık ağrısı mıydı?
Basakcim Bfduam regli olucak gibiydim, hatta 2 gün sonrasında tatile gidicektik geciktirici içmeyi bile düşünmüştüm 🥲
Basakcim Bfduam kasık ağrısıda, sökülme ağrısıda vardı. Bu ağrılara şiddetli baş ağrısı, bel ağrısı , aşırı gögüs hassasiyeti de eşlik etti. Benim 10 yıldır yaşadığım regli belirtilerimden en ufak bi farkı yoktu yani gebelik belirtilerimin. O yüzden hamile olduğumu hiç düşünmedim.
Bfduam Basakcim ne kadar benzer ikuside zaren, insan bilemiyor ki. Hayırlı olsun yavrun bu arada. Doğumdan sonra baş ağrısı için hacamatı, sülüğü mutlaka düşün, benim sık ağrırdı ve günlerce, hamd olsun hacamat ve sülükle hafifledi.
Bfduam Basakcim amin canim inş bende kardeş düşünüyorum:) Hacamat ve sülüğü düşünün derim yine baş ağrısı çeken olaraktan.