Tubiiissss Merhaba anneler acaba haftasına göre geriden gelenler var mı benim bebiş Bi hafta geriden geliyo bide benim ilk çocuğumda gelişme geriliği olduğu için erken doğum yaptım gene aynı olmasından çok korkuyorum nolir yardım edin ne yapmalıyım 😔😔
AnnesiyimM53 Tubiiissss benimkinde iki hafta var iki haftaya kadar sorun olmuyor önemli olan ilerlememesi
Seda_inan Benimde öyleydi bu bi sorun olmuyor bir haftadan yani doktorum et tavuk ve kuruyemiş tüket dedi bir sonraki kontrole kadar bunları bol bol yedim kontrole gittigim zaman haftasını yakalamıştı
Tubiiissss Seda_inan teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için 🥰🥰 bebeğinize sağ salim kavuşmanız dileğimle 🤲🤲
Tubiiissss AnnesiyimM53 benimki plmasi gereken 25+2yken ultrasonda 24+1 gözüküyo doktor iyi kötü bisey demedi Bi sorun olsa söylerdi demi 😔
Leylaalkl AnnesiyimM53 benim li de iki hafta geride gözüküyor ama onların hesabına göre sonuçta bebeğin oluşumu muallakta olan bir gün ve ben onların söylediklerine takılmıyorum Rabbim hayırlısını versin İnşaAllah
Tubiiissss Leylaalkl benim ilk doğumum gelişme geriliği yüzünden erken oldu kuvede kaldı 24 gün o yüzden çok korkuyorum bide öyle herseyi yiyen biri de değilim inşallah bunda öyle bisey yaşamam
Fatmaens34 Bende sata göre 15+0 ım ama usg de 14+0 ım doktorum ileride eşitler dedi bende o yüzden satı baz alıyorum usg yi mi baz almam lazım
Tubiiissss Fatmaens34 inanın bende hiç bilmiyorum bende satı baz alıyorum ama hangisi doğru bilmiyorum
Leylaalkl Tubiiissss olsun üzme kendini üzüntü yaparsan daha kötü olur belki sonuç benim doktorum bana suyun az gözüküyor erken doğum olabilir dedi ama hiç kafama takmadım Allah bilir ne olacağını nasibimizde ne vsrsa onu yaşarız