Dyggfrkn Yaşayan varmı yaklaşık 1haftadir sarı akıntım oluyor tahlilde verdim enfeksiyon var falan demedi 9 Eylül’de kadın doğuma randevu aldım ama merak ediyorum
Yamacin-Annesi Dyggfrkn enfeksiyondan oluyor bende tahlil verdim bişey yok dediler sağlık ocağında ama agri sebebiyle acile gittimde enfeksiyon olduğunu öğrendim
cgnduru Dyggfrkn büyük ihtimal enfeksiyondur ihmal etme.. bir yakinimda enfeksiyon vardı doğum yaptı 30 dikisi var sebebide enfeksiyonmus çok zor olmus..
Dyggfrkn Denizyildizii idrar kan aldılar sağlık ocağında yaptı rutin kontrol için kötü cikti kadın doğuma yönlendirdi
Denizyildizii Dyggfrkn idrar tahlilinde vajinal enfeksiyon çıkmıyor. İdrar yolunda varsa o çıkıyor. Vajinal muayene yapması lazım. Yada söyleyın doktora bazen bakmadan da ilaç yazabiliyor
rsm_0026 cgnduru merhaba cnm bnmde enfeksiyonum var bebegimde gelişim geriliği var 2 haftalık acaba senn tanıdıkta bu durum oldumu kaçıncı haftada oldu nasl bir yol izledi acaba
Dyggfrkn AnnesiyimM53 bakalım canım doktora gidicem eğer isterse veririm tekrar sağlık ocağının verdiği sonuçlar var ama yine isterse veririm
emiras59 Dyggfrkn 8 aydır sarı akıntım enfeksiyon da yok geçen kontrolde sordum doktora hormonlardan değişik rengi önemli değil dedi bu zamana kadar bir şey yaşamadım yeşil, köpüksü kokulu olanlar enfeksiyonlu ve zararlı oluyormuş
DerinMavii emiras59 aynen ya benim sürekli sarı akintim var idrar veriyorum birsey çıkmıyor bol su içince düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı ama tahlilleri birseh yok
Yamacin-Annesi rsm_0026 yok hatta 3 gün önde dedi doktorum ama çok yok benim en alt seviyede hamilelikte yükseldi ilaç kullandım şuan en düşükte
cgnduru rsm_0026 canım gelişim geriliği vs olmadı istanbulda beyninde sıvı var demislerdi Erzuruma geldi ama geçici bir şeymiş… sonra zaten hiçbir sorun olmadı evlenmeden önce enfeksiyon varmış hamile kalmış doğumda çok zorlanmis 30 dikiş atmışlar sebebide enfeksiyon demiş doktoru..
Kerem_mom Sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar. Enfeksiyon için idrar kültürü yaptırmak gerekli imiş bilginiz olsun ben geçen idrar tahlili yaptırdım doktor kültür yaptıracaksın dedi
Dyggfrkn Kerem_mom bilmiyordum canım sağol normal rutin tahlillerdi zaten kotu çıkmış ben ayrıntılı muayne olcam onun için bakalım ne cikcak