Asli91 36+2 haftalığım.Karnım iki gündür top gibi oluyo.Bebeğim tam ortada toplanıyo karnım sertleşiyo.Öncedende olurdu ama günde iki kere.Son iki gündür çok sık olmaya başladı.Dün bugün nstye girdim sorun yok.Bugün kontrolüm vardı doktorum aşağıya inmeye başlamış dedi.Tek korktuğum doktorum haftaya yok.Sizce doğum yaklaşmış mıdır?Başka bi nedeni olabilir mi?
Derinimm Asli91 benim 1 aya yakin olacak öyle canim bebek kendine yer yapiyormus dogum icin de hazirlik yapiyormus agrin yoksa sorun olmuyor
Prensess_annesi Asli91 bende 36+2 yim aynı endişeyi bende yaşıyorum bazen yukarı toplanıyor göbek deliğimi göremiyorum bazen de sağa sola korkuyorum açıkçası
Asli91 Derinimm ağrım yok açılmamda yok.Böyle olmasına alışık olmadığımdan dolayı korktum😊 Bide dün ebe karnın sert ama yumuşuyo uzun süre yumuşamazsa ihmal etme gel dedi o da korkuttu biraz 😊
Asli91 Prensess_annesi benimde sağda solda toplanırdı ama şimdi hep ortada top koymuşsun gibi oluyo karnım.
HandanOsman Bende daha 28 haftalık haftalığım ama rahim yolunda açıklık var erken Doğum riskim var. Sürekli yatıyorum. Ayağa kalkınca çok sertleşiyor sanki top gibi😔 doktora söyledim ama çok önemli değil sesi. Ben korkuyorum.
Derinimm HandanOsman korkma canim bnde aynisini yasadim suan 38+5 oldm erken dogum riskim vardi tas kesiliyordu surekli ama sorun olmadi hersey iyi doktorun iyiyse guven ona
HandanOsman Derinimm Derinimm doktorum iyi güveniyorum. Ama kendim endişeliyim erken Doğumdan dolayı. Dizinde mi rahim yolunda açıklık olmuştu. Kaç haftalıkken farkettiler.
dibuuu Benimde karnim aksama dogru gece sert oluyor belkide durusundandir kendini dayiyordur 28 haftaligim
hatilevo Ben 35. Haftadayım. Bir aydır sertleşme kasılmalar oluyo ara ara. Ben araştırdım rahim kendini doğuma hazırladığı için olurmuş yazıyodu. Geçen hafta nstye girdim. Sancılarım varmış. 2 cm de açıklık vardı. Bi gece yatırdılar. Ama açılma ilerlemedi. Eve gönderdiler. Şu an her an doğurabilirim diye bekliyorum. Kendimi iyi hissediyorum ama ağrım sızım yok çok şükür 🙏🏻
HandanOsman Derinimm Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah. Bende 24. Haftada öğrendim ağrıyla gittim meğer Doğum sancılarıymış iğne ilaç durdurdular. Şimdi sürekli yatıyorum.
Derinimm HandanOsman bnde hamileligim boyunca surekli uzandim suan 38 haftam bitmek uzere dogsun istiyorum dogmak bilmiyor😊
HandanOsman Derinimm ay ne güzel MaşaAllah. Evet yatmak çok sıkıcı ama 38leri görmek harika. Şimdide doğmak bilmezler😂