Halimeege Kızlar yarın 22 haftalık oluyoruz ve benim bugünlerde aşırı basım ağrıyor normalmi sizlerde de varmı bu sorun
Aslhn12 Halimeege 22 haftaya girince baş dönmesi ve baş ağrısı normal valla ben ona takılmıyorum da şu 30. Haftalara gelsek iyiydi sürekli kuruntu halindeyim bebeğimin hareketlerini kontrol ediyorum sürekli iyi mi diye düşünüyorum benim gibi olan var mı 🤧🤧🤧
tomrisveannesi AnnesiyimM53 öyle demeseydin iyiydi korktum valla 😅 bende 21+3 deyim fıkır fıkır hareketli dönüyor sürekli doğuma yakın da böyle dönecekmi? Ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum çocuğumu 🤣
Halimeege AnnesiyimM53 2 tane daha evladım var az cok biliyorum ama onlarda hiç böyle baş ağrısı cekmemistim
AnnesiyimM53 tomrisveannesi yeri daraldıkça o kadar dönemez canım ben 28 haftalığım o kadar hareketli değil mesela☺️
Halimeege tomrisveannesi benim bebisinin maşallahı var annesine aviyo herhalde 2 tane abim var annemi bide ben yormayım diyor çok nadir hareket ediyor dün mesela 3 kere hissettim abileri karnimdayken bu haftalarda çok hareketliydiler