Fatmagul_ysln Merhabalar, hamileliğimin daha 6. Haftasındayım ve yaklaşık 5 gündür şiddetli ishal halindeyim. Benimle aynı durumu yaşayan anneler var mıdır? Varsa nasıl önlediniz?
123FA Fatmagul_ysln Canım dün doktora gittim ben 3 haftalık gebesin dedi ama gitmeden önce 2 gün ishal olmuştum daha sonra geçti benim . Hayırlı olsun bu arada sağ Salim kucağımıza da alırız inşallah bebişlerimizi 🌼🌼 patates haşlaması ye sabahları öyle geçti
aksu5334 Fatmagul_ysln bennn 9 haftadayım yeni geçti. Kahvaltıda patatesi haşlayıp ezip içine az tereyağı kaşar ve kornişon turşu doğrayıp yedim. Bir iki gün geçti 😁
Zeyyyn Fatmagul_ysln antibiyotik vs birşey kullanmadıysanız salgın var şuan bide herkes oluyor sıvı tüketimini artırın patates vs leblebi yiyin geçmezse Bi doktora gidin sıvı kaybından halsiz kalırsınız bide
Fatmagul_ysln 123FA çok teşekkür ederim allah sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin ☺️ Bende 5 gün oldu ve hala geçmedi 3. Kez hastaneye gidişim neden olduğuna dair kimse birşey söylemiyor maalesef
Fatmagul_ysln aksu5334 bende doktor pirinç lapası falan ye dedi kesinlikle yağlı bişi yememem gerekirmiş fakat geçmedi ne yaptıysam
Fatmagul_ysln Zeyyyn herhangi bir ilaç kullanmıyorum bir anda böyle birşey oldu nedenini doktorlar sa söylemedi 1 kere serum takıldı o bile işe yaramadı
123FA Fatmagul_ysln Canım belki üşütmüşte olabilirsin gebelikle tetikliyor olabilir ishali sen her sabah ye patatesi haşlayıp geçene kadar yap kuzum geçmiş olsun 🥰
Fatmagul_ysln Sevgi_kuscu123456 afedersiniz ama bildiğiniz ishal gibi değil bende sadece çok özür dileyerek söylüyorum su çıkıyor sadece bu da vücudumda su kaybı yaratıyormuş bu yüzden acaba tek bende mi var gibi bir düşünce oluştu doktorlar çok fazla serum da veremiyorlar bu yüzden çekiyorum maalesef