blueberyy00 Minikpandam1 Hadi ya bende doktoruma soruyorum aslında bana sadece rahat ol normal hayatına devam et diyor ama araştırıp ogrendiklerim vesvese sokmaya yetiyor 🤦🏻♀️😂 dayanamazsam arada kaçamak yaparım heralde bennde
Minikpandam1 blueberyy00 aynen normal hayatına devam et her şey allahın elinde yediklerimizden bir şey olsa ohooo
aslanreis MyUniqueBaby ben doktoruma sormuştum ilk gebeliğimde tabi 18 yasındaki cocuk ne aşericek diye gülmüştü canım doktorum😃burgerking degilde mcdonalds ye demişti etini daha iyi pişiriyolar bende ordan yiyorum demişti 😃
Tugbamete cgnduru bende de görünmüyor millet nerden anladı ne yediğini nasıl konuya müdahil oldu hala çözemedim 😂😂
Tugbamete Gizemis köfteci yusuftan su bile içilmez ya etlerinden envai çeşit şey çıktı zaten köftelerinde kıyma bile yok sırf soya çinlileri geçtiler sahtecilikte 😂😂
cgnduru Tugbamete ben okuyunca böyle bir şeyi nasil yazdı buraya dedim yorumlara bakınca köfte falan yazıyor utandim 😀 yine anlamadım ama neyse 😀 😀
Mom872 Tugbamete cgnduru Arkadaş başlığa burger king yazmıştı, ama editör arkadaşlar başlığı degistirince, açıklama da da hamburger ile ilgili birşey yazmayınca, ortaya böyle komik bir durum çıktı 😂