MyUniqueBaby Kızlar vallahi canım bi istiyo bi istiyo 😂 Yemeli miyim bilemedim siz bir şey söyleyin yediniz mi bir şey oldu mu?
-Arya- MyUniqueBaby Haftada 2 yediğim oldu 😂 bende kg olarak falan dönmedi şükür 25 haftalığım sadece 1 kg ile yola devam ediyorum. Ama sonuçta Fast food fazlası zarar o yüzden 🥰
Gizemis MyUniqueBaby cnm köfteci yusufun çift köfteli burgerini ye onun yerine. Aşırı lezzetli. Hemde burgere göre sağlıklı ve ucuz😍
momsturk Gizemis köfteci yusufun köftelerinde sakatat çıktığı için sağlık bakanlığı kötü ürünler listesine girmişti. Ben o günden sonra hiçbir şeyini almam
Tugbamete Gizemis köfteci yusuftan su bile içilmez ya etlerinden envai çeşit şey çıktı zaten köftelerinde kıyma bile yok sırf soya çinlileri geçtiler sahtecilikte 😂😂
Sude-96 MyUniqueBaby Ben bunun abartmadıkca zararlı olduğunu zaten düşünmüyorum yiyin tabi kii 😂 bebişin canı çekmişş annesi 😂
blueberyy00 Minikpandam1 peki icinde mayonez ketçap oluyor mu cikarttiriyor musunuz canım çok istiyor ama mayonez de çok severim mayonez zararlı diye yemiyorum
momsturk MyUniqueBaby ben ayda 1 yiyiyorum valla evde de yapıyorum arada ama aynı değil tabi 🙈 iki gün önce yedim. Ama içecek olarak kola gelmiş biraz da ondam içtim ona pişmanım. Çünkü hiç kola içmem. Nasıl içim yandıusa yarım bardak içtim. Ama rahatsız etti beni