prensesimveannesi Kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum ama hafta sonu olduğu için doktor yoktur hastanede. Doktoruma mesaj attım hala cevap vermedi. Devlet hastanesinemi gitsem hareket etmedi bebek diye ne yapmalıyım
Elita prensesimveannesi özel hastanede eğer Dr ulaşamazsanız acile gidip durumu anlatıyorum onlar ulaşıyorlar. Sizde takipli hastanenizde acile gidip durumunuza baktırabilirsiniz. Devlet hastanesi acilde olur tabi. 🤷♀️ İcapcı kadın doğum doktoru ilgilenir.
Dyggfrkn prensesimveannesi elinle vur hafif hafif benimde dünden hareketsizdi ama vurdugumda tepki vermişti inşallah hareketlenir yinede korkmayın
Yavrukuslar prensesimveannesi devlet hastanesine gidin acilden giriş yapın hiç beklemeyin ne olur ne olmaz
prensesimveannesi Elita tamam canım devlette olur yani çünkü genelde devlette acilde doktor oluyor kadın doğumda
tgbsn_00 prensesimveannesi aynıyız 😍 1 gün uzun bir süre pozisyonu gereği bile olsa 2 saatte bir hareket hissetmelisin doktora gitsen iyi olur canım
Elita prensesimveannesi tabi durumunuzu anlattıktan sonra ilgilenirler. Sorun yoktur inşallah içinizi ferah tutun. 🌿
tgbsn_00 prensesimveannesi su iç çikolata ye rahat pozisyonda uzan bakalım kendini çok yorduysanda olabiliyormuş
akgunbirsen Özel hastanelerin nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor. Eğer devlet ilgilenmezse öyle bir şey yapabilirsiniz.
prensesimveannesi tgbsn_00 tamam canım şimdi yiyeceğim sabah yemiştim ama şimdi tekrar yiyim. Kızım zaten öyle çok hareketli bi bebek değil ama ufakta olsa kıpırdardı
Elif0712 prensesimveannesi 24 saat cok uzun bir sure devlettede ozelde nobetci dr oluyor derhal gidin