karpuzayse halaycibasi ay aynen ya ben de bebeğimle ilgili bilgi güncellemesi filandır belki diye yaptım uygulamadan nefret ettim iki gündür 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Prlkelif halaycibasi reklam geldiği an çıkıyorum ama sinir olmama yetiyor sözde güncelleme yapılmış sırf reklamlar İçin yapmışlar çözülen hiç sorun yok. Doğurmama 10 gün var hala bebek doğdu butonu yok ama başkalarına 30. Haftada geliyor 😤
KubraAydin halaycibasi Merhaba canımız annemiz, yetkililere ilettik en kısa zamanda reklam sorunu çözülecektir 🌼❣️
halaycibasi b_e_b_e vallahi aynısını yapıyorum sonra en son okuduğum başlığı bulmaya çalışıyorum. Çok sinir bozucu
halaycibasi karpuzayse kesinlikle ya bu kadar da olmaz ki. Reklam çoğaltmak için güncelleme yapılmış resmen.
halaycibasi Prlkelif valla o butonu asla ama asla anlamış değilim. Dediğiniz gibi kime ne zaman geleceği belli olmaması ne garip herkese aynı haftada gelmesi gereken bi buton bence. O da ayrı bi saçmalık
Drf halaycibasi iki gün önce güncelleme oldu sonra reklamlaaaaaarrr uygulamaya giresin yok zaten daha az girmeye başladım reklamlar başlayınca insanın sinirini bozuyor
2babies halaycibasi aynı duyguları paylaşıyorum güncellemez olaydım.. bu gidişle çok zaman geçirmeyeceğim..