emiras59 Zynpo bende aynısını yapıyorum 😇 yaprakları yapmaktan vazgeçtim ama ismin olduğu yer boşluktu ip dolanmıyor ne yapsam diye düşünüyordum sizin gibi renkli ponpon yapayım 😊 elinize sağlık 💐
h_icran_ Güle güle kullanın cok güzel olmuş, bende yapmayı düşünüyorum isimliği nerden yaptırdınz internetten mi
Zynpo h_icran_ ben instagramdan yaptırdım makromemsakarya sayfasına :) instagramda bir çok sayfaya sordum fiyat olarak en uygun burasıydı tavsiye ederim :)
Zynpo Ftsclskn ben instagramdan yaptırdım makromemsakarya sayfasına :) instagramda bir çok sayfaya sordum fiyat olarak en uygun burasıydı tavsiye ederim :)
Zynpo Gamze_nur06 Nghnyr ben instagramdan yaptırdım makromemsakarya sayfasına :) instagramda bir çok sayfaya sordum fiyat olarak en uygun burasıydı tavsiye ederim :)
Zynpo Tosbiksmom şimdi benim fiyat vermem uygun olur mu bilmiyorum sayfaya sorsanız daha iyi ama buldugum en uygun fiyattı hatta modeli beğendiğim sayfanın yrı fiyatıydı :)
Zynpo SeherKabilayNergiz şimdi benim fiyat vermem uygun olur mu bilmiyorum sayfaya sorsanız daha iyi ama buldugum en uygun fiyattı hatta modeli beğendiğim sayfanın yrı fiyatıydı :)