Gizem_asikoglu1 Adet tarihime göre 34 haftalık hamileyim ama ultorsona göre 36 haftalık doktorum tombul bi bebek dedi sezeryan 38 39 arası alıyorlar sanırım çocuğun gelisimine göre mi yoksa benim adet tarihime göre mi doğuma aliyolar?
isimsiz1i Gizem_asikoglu1 vallah ölçümler hep doğru çıkmıyor burda 2700 demişlerdi 2300lerde doğmuştu bebek
DamlaNur29 Gizem_asikoglu1 adet tarihine göre alırlar bizimde 2 hafta ileri cıkıyordu 39+1 de alındı 4110 doğdu bizimkide tombuk bi bebekti
Denizyildizii Mom789 ama zıt cevaplar vermemiz😂 benimde önden gidiyordu ama adet tarihine göre sezaryen oldum
Mom789 Gizem_asikoglu1 valla istege bagli sezeryan da bebek gelisimine gore 37den sonra ki gunlernalinir 38 39 farketmiyor
isimsiz1i Gizem_asikoglu1 yok kız daha doğurmadık 44 gün kaldı ikizler ama burda açılan postlarda gördüğümü söledim😂
Mom789 Denizyildizii hepsi uyumlu degildir uktrasin kagidinda bas baska hafta kilo baska hafta govde baska haftadir ay ondandir benimkinplansiz sezeeyan oldu 39da suyum geldi ama sezeryan oldu bebek belirliyor diye biliyorum ben aslinda planli olsada bilemedim
Gizem_asikoglu1 isimsiz1i onun heyecanı daha farklıdır ama ya yaklaştıkca zaten zaman geçmiyor gibi geliyor 😒😒😂😂
isimsiz1i Gizem_asikoglu1 şu sıcakta napcam onu bilmiyrm bide annemde olcam ev küçük nasıl olcak bilmiyrm