Humeyrasmsk bende de sadece göğüs ağrısı vardi geri hiç biseyim olmadi ama simdi 30. Haftada o günlerimi ariyorum bel ağrısı kasık ağrısı aşırı terleme rahat uyku asla yok çok zor ama az kaldı sabır 😁❤️
Ceycey11 minikbirii_20 ay sakın neden midem bulanmıyor deme 🙉 aklıma kendim geldi 🤪 dedim dedim 7 haftada bi başladı 6 kilo verdim ve yemek yiyemiyorum diye haftalarca ağladım 🥲 29 haftadayım ara ara hala bulanıyor çok kötü bişey inşallah yaşamazsın 🤲😔
Selcans minikbirii_20 Sadece 13-16 arası baş ağrısı yaşadım onun dışında hic bir belirti yasamadim 😅 etrafimdakiler miden su hafta bulanicak bu hafta bulanicak dedi dedi 26′ya geldik çok şükür 😇🤲🏻 kasik ağrısı standart ama miden bulunmadığı için allaha binlerce kez sukret canim boyle devam etsin 🌺
Semakacan minikbirii_20 anaaam mide bulantısı isteyen tek kişisin herhalde daha çok erken zaten belirti için benim 8. Haftada başlamıştı bulantılarım
Elif_Eda minikbirii_20 Kız millete ne bakıyorsun hey Allahım herkes bir değşl yaa 😆😆 Bende de olmadık bazılarıı çok anartıyor bence şuan 34+3 üm mızmız bir hamileliğim olmadı valla yemeğimide temizliğimide yaptım yapıyorumda
_Aysgll_ minikbirii_20 benimki 7. Haftada başlayıp 4. Aya kadar sürmüştü 🙈 her hamilelikte ve kişide değişir o