Adalina09 Asena17 Ne kadar doğru bilmem ama.brnim.kesem yuvarlakti kızım oliyor bu fasulye şeklinde erkek olabilir 😂
mommasBoys Asena17 keseye göre tahmin yapan doktor ilginçmiş🙈😅 valla benim kese de yuvarlaktı ama erkek dedi keseyle hiç alakası yok bence
Tuu66laaaayyy55 Asena17 banada doktorum keseye göre tahmin yapmıştı ve öyle de oldu ama bu kadar dillendirme daha yeni saplıkkı olsun da cinsiyetin ne önemi var
Feyzaveannesi Asena17 Valla tahmin eden bi sürü kişi vardı burada. Hatta onlara güvenerek bende paylaştım hepsi yokoldu bianda 😂 belki senin şansına gelirler 😂 gelirlerse haber ver bende benimkini paylaşıyım 😂🌸
Buseirgit Adalina09 benim ilk gebeliğimde kesem fasulye şeklindeydi kızım oldu bir doğruluğu yok bence
Aley1 Ya keseye göre tahmin yanlış bence benim yeğenimin kesesi yuvarlaktı erkek oldu , arkadaşımınki de fasülye gibiydi kız oldu , gününü beklemek en iyisi 😃
Feyzaveannesi Tuu66laaaayyy55 Orası öyle de elimi karnıma koyduğumda oğlum veya kızım diye sevmek hoşuma gidiyor. Şimdi hitap ederken bebeğim diye ediyorum 😂 onlar hep sağlıklı olsunda cinsiyetlerini bilelim ama