tupikbebiskom bende sezeryan yaşayan biri olarak bilgi vereyim sana bacaktan uyuşturuldum sondaydı uyuşmadan taktılar hemşire ehliydi çok aşırı bir ağrı olmadı takarken ama hızlı taktığı için öyle oldu o sonda oradayken uyuşana kadar ağrı olmuyor diyemem şimdiki aklım olsa sondayı doktorla anlaşır ameliyatta taktırırdım uyuştuktan sonra yani ameliyat sonrası odaya geçince üşüme oluyor kalın çorap battaniye kullanılabilir özellikle ayaklarda üşüme yoğun oluyor kanama 3 gün falan sürüyor belki o da kişiden kişiye farklıdır ben kızımın bezini kullandım o süreçte bebek bezi yani hasta bezine gerek duymadım bebeği eskiden yıkıyorlardı ama şuan sanırım siliyorlar sadece zaten silmeleri daha sağlıklı yıkanmamalı benm kızımda silinmişti bebek kıyafetine gelince bazı hastaneler kıyafet almıyorlarmış kendi kıyafetlerini giydiriyorlarmış ondan istemiyorlar ben orta maliyetli bir hastanede doğum yapmıştım kıyafet verdim onları giydirmişlerdi sen yinede hazırla çünkü sen ameliyatayken aileden istiyorlar bebek bezi,⅔ takım bebek Kıyafeti,anne için 2 takım pijama,anne için yelek,terlik, atlet , iç çamaşırı, bebek için,kundak,emzik,her ihtimale karşı biberon,battaniye,müslim,ağız bezi,ıslak mendil,bebek çorabı patik mevsimine göre tabi şuan hatırladığım kullandıklarım bunlardı çok bişey götürmenede gerek yok