Merveee34 Kızlar zaman daraldıkça sanki korkularım da artmaya başladı . Hiç böyle değildim . Diğer doğumlarım çok güzel ağrısız sızısız gecti hemen ayaklandım . Ama bu sefer aynı olmayacak diye endişelerim artmaya başladı 😞 bir yandan ölüm korkusu . Zaten normalde de panik atak hastasıyım . Başlarda ölürsün riskli vs vs deyip durdu doktorlar galiba onun etkisi de var .. Sorunsuz 4.sezaryen geçiren var mı ?
Sancarefeem Merveee34 inşallah bişey olmaz merak etme ama artık ihmalini al canım kesin bir şekilde sezeryana da girmişken Allah verdiyse bir canı sebebi vardır
Defnenaz2766 Merveee34 bende salı günü 4 .sezeryan olucam benide çok korkuttular ölürsün sağ çıkmazsın dıye Ben rabbime bıraktım eğer verdiyse bir yolunuda verir ameliyat sonrası buraya yazıcam hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim
Ceydacetin Merveee34 canım hiç kendini korkutma benim üst komşum 4.sezeryanı oldu ki aşı kilolı ileri derece obez ona rağmen gayet sağlıklı bi şekilde herşey allahtan vademiz dolduktan sonra herşey bahane
Balkizimbebegim61 Merveee34 bi akrabamız 5.sezaryeni oldu hatta kurul toplanıp ölüm tehliken var tüplerinin bağlanması lazım vs demiş o kabul etmemiş ne cesaret🤭😅 inşallah kolaylıkla atlatırsınız🤲🏻
Merveee34 Sancarefeem kesinlikle canım . Rabbim nasip ederse doğumda tüplerimi bağlatacağım . Bu bebeğim korunduğum halde oldu . Bağlatmazsam 5.bile olur bu sefer ben daha büyük tehlike altında olurum .
Merveee34 Defnenaz2766 amin canım 🤲🏻Çok haklısın .. Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun .Hayırlı ve sağlıklı doğum dilerim .. Sağlıcakla evladına kavuşursun insAllah 🤲🏻 Güzel haberlerini bekliyorum 🌹
Merveee34 Balkizimbebegim61 aboovvv 🙈kız demek ki 6.yı da düşünüyor 🥺 insAllah canım Allah razı olsun 🌹
Merveee34 Defnenaz2766 aynı kaderi paylaşıyoruz 🥺 insAllah sağlıcakla kavuşuruz evlatlarımıza 🤲🏻Bu ARada çocuklarının arası kaç yaş :)
4438bebegim Benim de 3. Sezeryanim olacak korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum, defalarca ameliyat olan insanlar var, tüpleri bağlatmak konusunda günahı yoksa bende istemiyorum artık acaba diyorum
Merveee34 4438bebegim hayatın tehlikeye girdiği için günahı olacağını düşünmüyorum canım . 3.doğumda ben bağlatacaktım . Erken doğum yaptım onun vermiş olduğu psikoloji ile çok korktum yapmadım. Bu sefer insAllah sorun çıkmazsa bağlatacağım
Defnenaz2766 Merveee34 kızlar çok şükür doğurdum 4 sezeryanım oldu tüplerımı bağlattım ve çok güzel rahat bir doğum geçirdim hiç korkmayın dua okuyarak girdim dua okuyarak çıktım belden uyusturdular bebeğimin doğduğu anı gördüm çok güzel bir duygu ben kurtuldum rabbim cümlenizi kurtarsın inşallah 🙏
Merveee34 Defnenaz2766 canımm çok sevindim gözünaydın darısı benim başıma insAllah 🤲🏻❤️bende kolay bir doğum geçiririm .. Tüpleri bağlatmanda ekstra ağrın oldu mu ?
Allahneverdiysee Defnenaz2766 karnına bastırırken ağrın oldu mu ya da genel olarak ameliyatta falan acı oluyor mu
Zeyzey97 Defnenaz2766 belden uyuşturucuyla aci hissettiniz mi anlatirmsiinzi merak ediyorum benimde 2 sezeryan olucak ilk geneldi