Mutlulugum Merhaba annişler! Benim daha 16 haftam var doğuma ama şimdiden tuhaf bir korku bastı beni. Sizde de var mı doğum korkusu? 😫
Pinarbeki Mutlulugum olmaz olur mu 😂doğuramam zaten ben bedenim yatkinsa da psikolojik olarak doguramam 😂
Sema99 Mutlulugum ben hiç olmadı korkum üç tane doğum yaptım üçü normal doğum oldu ilk ikisi dikişli oldu üçüncü dikişsiz oldu evde sancılandım hastane de Doğum yaptım direk
Nur55 Mutlulugum o zamanlarda normal canım ama ilerleyen zamanlarda Allah sana onun sıcaklığını vericek günler geçmiyo diye sinirleneceksin ben yeni Doğum yaptım Doğuma giderken inşAllah bugün gelir diye dua ettim hep ☺️
Kivito Korksanda korkmasanda o çocuk bişekilde çıkıcak 😊 O yüzden korkmanın anlamı yok düşünme şimdiden nasılsa doğurcağın gün korkucan oraya sakla insan ister istemez heyecanlanıyor o gün nasıl geçmek bilmiyor saatleri sayıyorsun ama birtürlü geçmiyor gibi geliyor ama doğdugu zamanda hiçbişey anlamıyorsun hayırlı doğumlar şimdiden bende korkuom ama çaktırmıyorum 😊
humaninannesi61 Valla korkudan sapsarı olmuştum nişanım geldiğinde. Hele doktorum açılman var yatışın olacak , bugün doğar dediğinde sanırım kalbim yerinden çıkacaktı. Ama öyle bir şey ki. Ona kavuşmak için dayanıyorsun. Önemli olan sancıları çekmek. Çatala geldiğinde kolaylaşacak İnşaAllah Korkmaa Allah yardımcın olacak😍❣️
Ozlem16 Ben bugece yatişa gidiyorm kizlar dogum icin gece suni verilecek cok korkuyorm rabbim yardimcimz olsn 40 haftam bitti insalla bugece yada sabah rabbim nasip ederse kizama kavusacm dualrimla
Fatosruzgar Mutlulugum Son 7 gunum hala korku gelmedi bakalim dogum ani gelicek sanirim🙈🙈 Cok rahatim nedense bende anlamadim
edasteff Mutlulugum ben hem çok korkuyorum hem biran önce doğsun istiyorum en büyük korkum da sancılar bazıları ilk doğum da 24-48 saat arası sancı çekiyosun diyorlar gerçekten de öyle mi o kadar uzun mu sürüyor?
Mutlulugum edasteff Sancıyı bilmiyorum, doktorumdan pyscologik destek alıyorum rahatlatıyor. 2 saat surebiliyormuş bir doğum süresi. 23 haftayız, bu aralar çok çok korkuyorum canım ya😫🙏🏼