healthy_life Arkadaşlar yanaklarımda sürekli sivilce çıkıyo ve artık gerçekten rahatsız oluyorum temiz tutuyorum cildimi hergün killi sabunla yıkıyorum yüz yıkama köpüğü kullanıyorum ama bi faydasını göremedim bi önerisi olan var mı
Sblatc healthy_life keçisütlü gano sabunu deneyin isterseniz. Bana iyi geliyo çoğu kişi de memnun. İnstagram da satan çok kişi var
denizdalgasi1 healthy_life neutrogena’nın sivilce karşıtı SOS sivilce jeli var harika bir şekilde geçiriyor ben günde 3 kere falan sürüyorum bende çok sivilcendim hamileliğimde maalesef bu çözümü buldum çok kısa sürede geçiriyor yok bile ediyor izini bırakmıyor
Aslinur healthy_life benimde 13-16hafta araliğinda berbat bir sivilcelenmem oldu her tarafım iz olmustu kantaron yagı sürdüm bana iyi geldi lekelerim gitti duan bir sorun yaşamiyorum haftada 2 kere uyguluyorum başka hiç birşey yapmadim
Ela532 Canım benimde aynı sıkıntım var yüzümde bir sürü sivilce çıktı şimdi vücudumda çıkıyor çok rahatsız oluyorum ama bir süre gecmiyormuş sanirim