Mom653 Kızlar üç gün önce doktor su sızıntısı var dedi rahim ağzı kısalmış erken doğum olabilir dedi en ufak bir akıntıdan bile korkuyorum nolur dua edin içimden bu korkuyu atamıyorum dua edin kızlar gebelerin duası kabul olurmuş daha 24+3 olduk😔😔
Ftsrkn Mom653 Allah yardımcınız olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Boş dua edicem sizin için
derya46 Mom653 Rabbim yardimcin olsun inşaallah canim istirahat et dinlen ayaklarini yuksek bi yere koy uzan canm
nevamm1 Mom653 canım çok geçmiş olsun benimde kısalma ve yumuşama var 26.haftadayim ciğer geliştirici vurulduk her ihtimale karşı sızıntı olduğunu doktomu anladı yani akıntıyla sızıntı nasıl ayrılıyor nasıl fark edebiliriz doktorun birşey dedi mi acaba.
Kaderberatmelek Kötüyü düşünme iyi şeyler düşün cnm geçmiş olsun inşallah bebeğini vaktinde sağlıkla kucağına alırsın Allahin izniyle ❤
Mom653 nevamm1 valla canım bende anlamıyorum doktor suyun azalmış demisti farklı doktora gittim sonra hemen çatı muanesi yaptı acılma yok suyunda yeterli dedi ama işte korku oldu içimde ister istemez