Sedakbyk tozkevser 1 ay once spinal oldum benimde bas agrim cok oldu,doktor iki yastikla yatmami soyledi bol su ve kola ictim gecti,10 12 gun sonra geciyor.
teachervera tozkevser 43 gün önce doğum yaptım. Benimde ara ara şiddetli oluyor gözlerime vuruyor. Bugün o ağrı ile uyandım
isimsiz1i tozkevser ya baş ağrısı yattığın pozisyondan da olabilir taktığın tokadan onlarada bi el at istersen
Berfin2121 tozkevser kas gevşetici ve agrı kesici kulanıyorum bende 2 gündür olmuşum oturarak bile uyamıyorum sırtıma sancı gitiyor amelyat yeri yanıyor gaz sancısı var bacaklarıma kadar agrıyor 2 ci sezeryan mahfeti beni
Zeynep145300 tozkevser merhaba doğum yaptığımda aynısı bnde oldu şiddetli baş ağrısı ve baş da uğultu fan çalışıyordu resmen omur ilikte sıvı kaybı olduğu için oluyor bol su ve nescafe ile 1 hafta geçiyor
Zeynep145300 Zeynep145300 anestezi uzmanı ile görüştüm ekstra 2 serum taktırmıştım Bi nebze iyi gelmişti
[silindi] tozkevser Bende yaşadım aynısını. Sağlık kabinine gittim hemşire bir kaç ilaç karıştırdı ağrı kesici antibiyotik vs. Hemen kesti ağrımı bir daha yaşamadım