Filiz04 Arkadaşlar dün aşılama oldum.dün ve bugün doktorum eşinle beraberlik olsun dedi.sizce olmalı mı olmamalı.bende tedirginlik yaşıyorum bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
Bsrtncsoy Filiz04 Bu kişiden kişiye değişir.Doktorunuz ne dediyse onu dinleyin.Benim folikul sayım çok fazlaydı çoğul gebelik riskini önlemek için ilişkiyi yasakladı.Sadece aşılama ile gebe kaldım ilk seferde çok şükür 😇
Ayseee4238 Filiz04 kesinlikle.olmali bende aşılama ile gebe kaldım benim doktorumda ilişki önerdi eğer aşılama ile olmazsa bile bu şekilde de tutma ihtimali olabilir diye aşılamadan 3 saat sonra falan ilişkiye girmiştik biz.
EsrSvm Filiz04 Kuzum bende 9 gün önce oldum.Doktorum aşılama akşamı ya da ertesi gün sabah olabilir sonra gerek yok dedi.Bizde aynı geceyi değerlendirdik o kadar
bhbebikannesi Doktorunuz ne dediyse ona güvenin bence .Herkesin durumu farklı sizin için doğru olan budur ki doktor öyle söylemiş .İnşallah tutmuştur 🌸🙏🏻
Filiz04 Gözünüz Aydın olsun maşallah çok güzel teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için inşallah bende güzel haberler alırım🥰🙏🏻
Filiz04 Ayseee4238 anladım canım dün biraz ağrım vardı o yüzden olmadı bu sabah eşim işten gelince oldu inşallah geç kalmamışımdır değerlendirmekte.
Filiz04 Filiz04 6 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım düşük vs de olmadı.ilk aşılama denenem inşallah çok umutluyuz RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Ayseee4238 Filiz04 valla canım gebeyken nasıl besleniyor sa o şekilde beslenip dikkat ettim süt yumurta meyve kuruyemiş balık et falan
Filiz04 EsrSvm bizde sabah değerlendirdik dün ağrım vardı biraz o yüzden bide ikilemde kaldım.senin sürecin nasıl gidiyo bel ağrın oldu mu hiç ilk günlerde hayırlı haberler verirsin inşallah canım benim az kalmış seninki
EsrSvm Filiz04 İyi yapmışsınız kuzum.Benim İlk gün kasık ağrısı oldu hafif ama 3. Günden sonra 4 gün falan adet sancısı oldum kuzum.Bugünde rahimde batma oldu kuzum o kadar
Filiz04 EsrSvm bende de aynısı kasıklarımda ağrı oluyor uzanınca da bel ağrısı oluyor şuan daha yeni bakalım iki haftaya yakın test yaparım bidaha hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün canım benim 🥰
EsrSvm Filiz04 Sebepsiz kuzum 🤦🏻♀️ ilk sene biz istemedik isteyince de olmadı 🤦🏻♀️ Bu ay tam 2 yıl oldu.Tüm testler yapıldı ama sorun yok kuzum böyle olunca çok zor oluyor.
Filiz04 EsrSvm vardır bunda da bi hayır olacak inşallah dua edelim çokça RABBİM bizede nasip eder en kısa zamanda hayırlı haberler duymayı duyurmayı nasip etsin bizlere 🤲🤲💕