Neslihan3866 Kızlar merhaba, eşim il dışında görev yapıyor. Bugün görevden geldi 5 günlüğüne. Detaylı ultrasonda oda bulunmak istiyor. Bana randevu alınmadan en iyi detaylı ultrason doktoru önerebilir misiniz? Fiyatlarıyla birlikte ?
Minimalist Neslihan3866 randevu almadan olmuyo diye biliyorum ben Kızılay hastanesinde yaptırmıştım Dr adını hatırlamıyorum ama memnun kaldım fiyatı 300 tlydi 4ay falan oluyo yaptirali fiyatında artış olabilir tam bilmiyorum
Mineeaa Neslihan3866 özel hastaneleri arayıp bilgi alabilirsiniz yoksa Tuncay Özgün var özel muayenehanesinde yapıyor
Hnd3535 Neslihan3866 fakültede detaylı yaptırabilirsiniz erdem şahin, yusuf madendağ, fatma özdemir bu 3doktor yapıyor. Paralı 165civarıydı sanırım.
Gmzplt23 Neslihan3866 merhabalar ben dün detaylı ultrasyona girdim Mustafa başbuğa 600 TL di takvim çok dolu ancak covidden dolayı iptal edenler olabiliyor ben dün öyle bir iptalin yerine girdim durumu anlatıp girebilirsiniz baştan sona eş yanınızda olmuyor kendisi bakıyor inceleme bittikten sonra eşi yanınıza alıp ultrasyonda gösterip bilgi veriyor daha sonra raporu yazarken tüm herşeyi anlatıp raporunuzu veriyor
Papaatyaam_38 Merhaba canım takipli olduğun doktorun ikili testinde vs risk görmediyse illa perinatalog olması şart değil bence detaylı ultrason için Mehmet Tayyar 500 lira Mustafa Başbuğ 600 lira risksiz gebeliksen Kızılay da yarım saate yakın bakıyor Şerif Işın radyolog 350 ₺ karar senin 😍
Neslihan3866 Kızlar çok teşekkür ederim. Benim kendi doktorum Fatma Özdemir e yönlendirdi fakülteye. Randevusuz gidebilirsin dedi anında sokarlar detaylıya dedi. Daha önce Fatma ozdemir de muayene olan var mı? Kaç dk sürdü? Eş alınıyor mu içeri ? Birde renkli ultrason veriyor mu?