Busra_2734 Dün hastaneye gittim doktor bebeğin cinsiyetini %70-80 olasikla kız dedi kiz ismi hiç düşünmedim sanki erkek olacağından emin gibiydim 😂bildiğiniz güzel kulağa hoş gelen ve anlamı da bir o kadar derin olan kız isimleri alalım mı😂🤭
Bebito-ve-annesi Busra_2734 kaç haftalık hamilesin. Bana da ilk kız gibi dediler 17. Haftaya kadar 18. Haftada erkek kesin denildi. Yanılma payı olabiliyor tabi bende hep erkek hissetmiştim. Şimdi oğlum 26.4 haftalık sağlıkla büyüyor Mehmet Metehan IM kız olsaydı da Mihrimah koyacaktır.
Merve_0109 Busra_2734 Benimde kızım olacak ve kumsal istiyorum hiç bir isim gözümde değil kumsal harici
Busra_2734 Merve_0109 valla banada pek sempatik gelmiyor isimler hangi isimi koysam kızıma yetersiz gelecek gibi
Baharrk Busra_2734 bende tam tersi hep kız isimleri düşündüm ama erkek olduğunu öğrendim ve şuan erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyor hiçbiri😅🥲 kız olsaydı Umay ya da Ayla koymak istiyordum ☺️
M93 Tek isim olarak Defne çok güzel. Bizde 14+5 teyiz yüzde 90 kız dediler. Biz kız olursa nehir Ela koyacağız 🥰 rüyamda duydum bu ismi 🤗