Merhaba kızlar,iyisiyle kötüsüyle bende bir hamişligin sonuna geldim.33+4 de gelen minik mucizemle hayatım değişti.23.08.2021 de muayene için gittigim klinikte bu akşam doguma alıcam seni diyen bi dr ve şoka giren ben.Tansiyonum 14/15 civarıydı hamilelik boyunca bazı arkadaslar actıgım postları belki hatırlar bu yüzden 30cu hafta sonrası haftada 2 muayeneye cıkmıstık.Pazartesi ve cuma günleri kontrolüm vardı.Bu paZaetrside gittigimizde kordon kanının yavasladıgı ve bir haftada hic kilo artışı yaşanmadıgını söyledi doktorum(1820gr 33+4)ve kan akışı yavaşlalayınca bana hemen ciger geliştirici igne vurmayı teklif etti bende dr ne derse kabul ettim ve oldum.Daha sonra hemen hastaneye gidip yatış yapmamı istedi durum acil fazla bekletemem bu bebegi dedi.Aile büyüklerini arayıp haber verdik cantamız geldi yatışımız yapıldı 23.08.2021 saat 21:35 de minik mucizem geldi.Ultrasonla aarrasında 100 gr fark vardı 1720 olarak dogdu ve hemen küveze aldılar.Sezeryan sırasında içerde kaka yaptıgıda anlasıldı benim poklu böcegim duble riskle hayata merhaba dedi.Şimdi 5 gündür küvezde cok sükür saglık durumu iyi fakat cok kücügüz teyZoşlar dualarınızda bizede yer verirseniz cok seviniriz.