Sevtugm Kizlar 22 içindeyim ben bebeğiniz hareketlerini alt karında mi hissediyorsunuz üst karında mi ben alt karında sağ da hissediyorum genelde normal mi
Guneyinannesi1 Sevtugm alt suan 24 oldum uste doggru yol alıyor dün ustte hissettim şaşırdım hatta :D
Gmsnyc Sevtugm cok normal bende 21. Haftanin icindeyim genelde altta solda hissediyorum. En guclu oraya vuruyor. Doktor tamamen normal dedi bana, gecen hafta. Panik yapacagin hicbir sey yok :)
Sevtugm Guneyinannesi1 24 de mi üste doğru hissettiniz tam olarak nerde ben 22+2 deyim alt sağ taraf hissdiyrm hala
Guneyinannesi1 Sevtugm bebisin keyfine bağlı bazen çok aşağıda bazen yukarıda elleri ayakları neredeyse artık
Guneyinannesi1 Sevtugm 24+1 canım tamam bende göbek deliginin altinda tabiki hissediyorum normal yaşadığın şey yeni yeni yukarı doğru çıkıyor ondan bahsediyorum :)
Sevtugm Guneyinannesi1 teşekkür ederim ben 22+2 hala aşağıda sağ taraf genelde alt karın yani bacağın bitiş yerinin 4 5 parmak üstünde hissdyr gibiyim
meltemonen Sevtugm 2 hafta önce alt karın sağda hissettim, karnım aşşada gibiydi hastaneye gittim beyefendi tam oraya ayaklarını koymuş da ondan öyle olmuş :) yani normal canım
Elbruzebru Sevtugm canım ben de e ilk aylar hissettim şimdi 22 haftalık sağ üstte hareketlenme oluyor