supermommm Kızlar doktor bana cinsiyeti söylemedi 18. Hafta da net belli olur diye acaba 18de ayrıntılı falan mı yapılıyor da bilecek
Mom872 supermommm bende 17+5 haftalık hamileyim öğrenemedim en son gittiğimde doktor artık detaylı da öğrenirsin dedi
elftrndmrci supermommm 18+5de öğrendim pamuk kızımı☺️ Bebekler göstermiyo totoyu dönüp yatıyor falan bazen. Zaten doktor 40 dk uğraştı dönsün göstersin falan diye😀 ayrıntılı ultrasona kadar göstermeyen minnoşlar var😀
teletabi Bebek9 ayrıntılı ultrason 20 ike 24 arası oluyor diye biliyorum. Sizinki ikili tarama olabilirmi?
Mom872 Bebek9 ayrıntılı ultrason değildir o ayrıntılı ultrason 20 ile 23. Hafta arasında yapılıyor ve bebegin damarları iç organları falan inceleniyor.
Kubra2727 Bebek9 peki neydi cinsiyeti bende ayni haftada gittim görmedi acaba kiz diyemi görmuyor anlamadim
teletabi Bebek9 benim normal kontrollerimde de öyle gösteriyor. Detaylı ultrason daha garklı başka bir doktor bakıyor ona perinatolojimi ismi tam bilmiyorum
Mom872 2babies hem devlet de hem özele de 4 farklı doktora gittim, ama benim bebeğim göstermemek için elinden geleni yapıyor. Ya istifini bozmadığı için yada çok hareket ettiği için göremediler.
2babies Mom872 bebeğiniz göstermiyorsa çok farklı hareketli olması için çikılata ve vişne suyu öneriyorlar ben 2 hafta sonra gidicem 14. Hafta olucak doktorum öğreniriz demişti resmen şafak sayıyorum :)
Mom872 2babies zaten en son fazla hareket ettiği için göremedik 🤷🏻♀️ İnşallah hayırlısı ile öğrenirsin
Eda22elis Merhaba benim bu ay ayrıntılı ultrasonum var fakat farklı doktor şimdi ben hem ayrıntılı hem normal ultrasona girmeme gerek varmı ?
elftrndmrci Eda22elis benimde eylül ayı içinde ayrıntılı ultrasonum olacak. Doktorum araya 15 gün koy öyle gelirsin dedi. Bi sorun isterseniz
Kubra2727 teletabi canim ben riskli gebeligim var diye petinalojimi neyse ona gittim onda her ayrintiya bakti direk ölcumunkalca ölcumu ciger mide ne varsa bakti ona ne deniliyor 13. Haftamda bakildi
teletabi Kubra2727 aaa riskliyse eğer o yüzden erken yapılmış olabilir kuzum. Çünkü normal şartlarda 20 ile 24 arası dedi doktorum