Guneyinannesi1 24 haftalık hamileyim kasilmalarim oluyor doktor magnezyum alabilirsin dedi fakat öneri istedm cvp vermedi henüz iyi gelen kramplara kasılmalara bi magnezyum varmi?
HipnozX Guneyinannesi1 magnezyum diasporal direkt içiyorum ben. 20 tane var içinde toz şeklinde direk ağzına döküyorsun.
Calisananne25 Guneyinannesi1 ben de öyle biliyordum devlet karşılamaz sanıyordum doktor da bişey demedi çünkü bir kez şansımı deniyim dedim sağlık ocağına yazdırdım devlet karşılıyor boşuna aylarca ona para vermişim siz de yazdırmayı deneyin.
Calisananne25 Guneyinannesi1 evet hiçbir sorun yaşamadım 22+2yim bu zamana kadar yalnızca 1 kez bacak krampı yaşadım 🤷🏼♀️
Guneyinannesi1 Calisananne25 kız ben bi kere gittim saglikocaginda yazdirmaya bana dedi biz tek ilaç yazabiliyoruz ozmn folikasit yazdirmaya gitmiştim yazmadi
Hly06 Calisananne25 26.haftamdayim uc gündür sol bacak ağrısından ustune basamıyorum kalcama baskı yapıyor. Doktorum tamda haftasında baslamis agrilarin dedi ve magnezyum hapi verdi
Calisananne25 Guneyinannesi1 valla benimki yazdı hatta çalışıyorum diye annem gitti yazdırdı kızım için demiş yazdı doktor demir hapı magnezyum bunları yazdı ikisine toplam 4 TL ödedim sadece balık hapını karşılamıyor devlet 🤷🏼♀️
Bebisininannesi1202 Guneyinannesi1 magnetrench diye bi takviye edici kullanıyorum ilac olarak geçmiyor reçetesiz alıyorum 13.haftamdan beri kullanıyorum 32+0 ım
LivaveLeyla Guneyinannesi1 magnimore kullanıyorum gece yatmadan içiyorum ve ilave olarak sade maden suyu içiyorum