Merhaba kızlar sonunda bende buraya hikaye yazmaya geldim 10 gün önce planlı sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. Sezaryen niye istedin dersenız aslında ben istemedim bebeğim tüp bebek olduğu için doktor riske atmamam gerektiğini bunun çok zor elde edilmiş gebelik olduğunu diyerek beni sezaryene ikna etti bu arada dr uma güvenım sonsuz oldugu için diretmedim gerçektende çok zor olan bi gebelikti ve ilk 5 ay hep yattım düşük tehdidi yüzünden. Neyse sezaryen günü geldi çattı günlerce düşünmekten korkudan uyuyamamıştım ay beni kesecekler ben napıcam hayatımda tek dikiş bile atılmamış bana elim kesilse korkudan bakamam o derece. Sabah 8.30 da gittik yatış işlemlerini başlattık damar yolu faln derken önlük geldi gitinsim Allahım kurbanlık koyun gibiyim adımı sorsalar söyleyemem. Aldılar beni götürüyorlar duaları karıştıra karıştıra gittik 🙄🤣eşimle bakıştık ama ağlamadım makyajın bozulmasın diyip beni gazladı yakınlarım indik amleiyathaneye biraz bekleme süresi oldu 15 dk fln sonra kendi dr umla förüşüp sakın olmam gerektiğini hiç birşey olmayacağını söyledi anestezi dr u geldi İŞTE İNANIN TEK PİŞMANLIK o dr. İlk görüşmede de gözüm tutmadı bana pozisyon verdiler duruyorum yapıyor olmadı diyor spinal yapıcak bu arada ben 6 kez denedi diye hatırlıyorum annem 4 tane iz oldugunu söylüyor her girmede oldumu diyorum hayır canım biraz sabret işte çok sık krmiklerin olmuyor iğne eğildi fln diyor ben sırtumdan kan geldiğini bile hissettim aa kanıyorum diyorum kadın iyice stres oldu. Ama inan acısı sıfır hiç acımıyor iğne ne kadar inceyse bakmadım korkarım diye kadının bu kadar denemesinin sebebi ise benim kesinlikle genel istemiyorum dedim beni genele ikna etmeye çalıştı istemedim tamm bu son dedi yaptı aha ısınıyorum ben dedim oldu sonunda. Dr yatırın hemen dedi yattım hadi bacağını kaldır dediler anaaa kalkıyor kalçayı kaldır dediler kalkıyor öbur bafakda aynı dedim herhalde tutmadı yarım dk sonra hiç birşey kalkmadı🤣sonundaa 20 dk sırf uyuşmaya gitti 15 de bekleme salonunda iyi neyse başladılar sonda taktılar hissetmedim hiç soğuk bişeyler sürdüler gıdıklanıyırum dedim hissediyorum ben ya dedim hıı hissediyorsun normal ama acı yok değilmi dedi yok dedim zaten acıyı hıssetsen duramazsın dedi aa bebek çıkıyor galibs dedim çünkü ben tüm çekiştirmeleri hissettim bi kaç sanıye sonra oğlumun sesi Allahım çok güzel gördüm yanağıma koydular o anı unutamıyorum sıcacıktı ağladım Oğluuuum ne çok bekledim senı diye aldılar oğlumu şükür herşey yolunda kilosu sadece dr un dediğinin nerdeyse 500 gr altında çıktı 3300 çıktı gitti çocuk ay benım hissiyatım daha da arttı herşeyi hissediyorum ama ağrı yok kesinlikle midem bulanıyor panığim zaten daha çok panıkledim omzum o kadar ağrıdı ki. Yalvardım lütfen biri omzumu sıksın diye zahmet edip biri el attı en son dikkatımızı bozuyorsun lütfen böyle yapma dediler anestezi dr u sen hiç spinale uygun değilsin dedi kendi çok uygun sanki kaç kez denedi bide başka doğum yapan kafında da bulamamıştı onuda uyumuştu gördüm. Neyde şükğr bitti ameliyat ben çıkarken ayağımı kaldırabiliyordum güya 4 saat odun gibisin ben olamadım odun galiba tam tutmadı bende odaya çıktım oğlumu kokladım bana sakınleştirici vermişler kafa leyla bağırıyorum kim böyle güzel çocuk doğurur diye. Hemşireler geldi üstümğ giydirdi sadece üst bu arada alt çıplak bi karnına bascaz dediler amelşyathanede basmışlardı istemedim hayır hisediyorum benim ayağım kalkıyor bak dedim yaptırmadım. 4 saat sonra korkulu rüya herkesin abartıp benım ölüm gibi korktupum ilk kalkış yürüyüş vaktı geldi ödüm kopuyor hemşireler girdi koluma korkuyorum ben dedim korkma karşıya bak asla aşağı yok dedi tamm dedim bi iki adım attım anaa bu muymul dedim inanın ağrı ne yok sonra dediler yeter bu kadar yokyuruycem dedim izin vernediler sandalyeye oturtup hadi yatağa geridelertmm eşimle kalkarım bn dedim gitti hemşireler eşime takıldım üff bu muymuş yürüt sen beni dedim ayağa kalktık hooop KARANLIK bi gözümü açtım yerdeyim ayaklarım sandalyeye dikili anmemin sesine uyandım doğum yaptığımı unuttum sonra hatırladım dedim oğluma bişwy olmul herhalde somra dank etti bayılmışım korkudan tansiyonum düşmüş🤣 uyandığımda 6 4 ttü geri yatağa geçtik bi kaç saay aonra yurumwye başladık tekrar iyiydi ağrıkesici veriyorlar ya pek his uok oturup kalkmak sıkıntı valla onu kabul edin baştan da. Bol yurumek lazım ama ben nazlı oldufum için çok korkup kalkmadım fazla. Sütüm ilk 3 gün hiç gelmedi gazım 3. Günün sonunda çıktı erik kompostosu sağolsun yoksa çıkmıyordu taburcu olduk 3. Gün eve geldik annemlere ağrı oluyor dikiş uçlarında daysnılmıycak kadar değil 5 gün çektim hergün lanet okudum resmen 6. Gün aa herşey geçti gibi oldu izim şimdiden silikleşmeye başladı bile ben yaptıysam sezaryeni. Herkes yapar şimdi oğluma çook rahst balıyorm herkese güzel doğumlar çook uzattım 😑ama ben okurken hep uzunları severdim