Yesimiko- onhaziran korkutmak gibi olmasın ama ben delta oldum 17 gün hastanede yattım. Sürekli kustum. Siz de eğer kusma falan yoksa durmadan sıvı tüketin yemek yiyin. Bağışıklığınız güçlü olsun. Geçmiş olsun
Zasya onhaziran bizde 2 haftadır deltayız, eşimle 2 yaşındaki kızım 3 gün hafif ateşlendi, bende 3 gün eklem ağrısı oldu, geip gibi atlattık şükür geldi geçti. Psikolojik olarak sağlıklı olun. Sizi hiçbir şey yıkamaz
Kurabiyecik onhaziran geçmiş olsun canım. Covid olduğumda doktorum; bol sıvı tüketmemi söyledi. Yemene içmene dikkat et. 3 lt su iç. Ateşinn çıkmasını beklemeden 6 saatte bir parol içtim. Ateş direk bebeği etkiler. Ateş çıkmasını bekleme dedi doktorum. Limonlu su içtim genelde .Bolca dinlen. Bu şekilde atlattık çok şükür.
Yesimiko- Askiletotomsu çünkü ateş bebeği etkileyebilir doktorum öyle söylemişti. Parol ile geçmedi benim ateşim o yüzden
Askiletotomsu Yesimiko- neyle geçti peki . Eşimin ateşini arveles parol nurofen serum hiç biseyle duusuremedik de
Yesimiko- Askiletotomsu hastanede yattım ben. Zor düşürdüler. Antibiyotik tedavisi yaptılar öyle düştü