zeroglu12 Randevu bulamadım olması gereken haftalarda suan 26 haftalık olucak randevuya gideceğim vakit doktor bakar mi ?
cinardefnemoms zeroglu12 bakar diye tahmin ediyorum randevu bulamamissin çünkü. Bı arkadaşım 25 haftalıkti galiba oda geç girmişti
07-02-2019 zeroglu12 devlete gıttım 24+1 de bakmadı buyumus bakılmaz ddı cıkardı benı perıntolog odadan ıns sıze bakarlar
Elalayla zeroglu12 doktorum 24. Haftayı geçirme bebek büyüdüğü için düzgün olmayabilir dedi. Randevu alırken sordular 22-24 hafta arası yapıyo doktorumuz dediler ve 22. Haftada olacağım tarihe randevu verdiler
Patisever zeroglu12 ben 21 de gittim pozisyondan bazı organları göremedi tam da herşey net değil dedi 25 de yine gittim bence bişey olmaz tatlım 💖
zeroglu12 cinardefnemoms teşekkürler 🌸burda biri 30 haftalığa kadar yazmisti nette baktım çoğu şey net çıkmaz yazıyor bebek büyüdüğü icin 😒
cinardefnemoms zeroglu12 24 hastalığa kadar diye biliyorum ben ikinci gebeligim hep öyle demişti drlar. Ama arada iki hafta oluyor cok bı vakit yok canım inşallah bakarlar 🌺
mutlugebeee 07-02-2019 su devletteki doktorların bakmamak için elinden geleni yapmasına aşırı sinir oluyorum ya bakabilirmis isteseymis zamanı geçmemiş ki
zeroglu12 07-02-2019 ben olsam cimere şikayet ederdim ben öyle şikayet ettim çoğu doktoru en azından ikaz yiyorlar 😅
zeroglu12 ilk doğumumda kızımda kalp deligi demişlerdi bir ay sonra tekrar çağırmışlardı elhamdulillah doğurdum suan ikinci kızımda unuttum randevu almayı özeldede çok pahalı 😔haydi hayırlısı 😇
zeroglu12 Elalayla karnımda kızım iki hafta geriden geliyor doktorum öyle dedi en son gittiğimde 😔ilk kızımda kalp delik dediler bir ay sonra muayenede belki kapanır dediler doğdu kızım gayet sağlıklı 🤗
Elalayla zeroglu12 tabi bazı durumlar düzeliyor kalp deliği bunlardan biri, bazende düzelmiyor. Kuzenimin çocuğu bağırsakları dışındaydı bilindiği için doğumdan hemen ameliyata girdi. Bilmekte fayda var en azından hastane arayışı ve hazırlık süreci için.
zeroglu12 Nasipse olur olmazsada yapacak bir şey yok ki 😇🤲🏻Haydi hayırlısı olsun hayırlı geceler cevaplar icin teşekkür ederim 😊
07-02-2019 mutlugebeee aynn gecmemıstı saglık bakanlıgını aradım bakması lazım ddı ama koronadan sıkyt olusturamıyoruz dedı o gun ordada bırakmazdım bende bı tane daha cocugum war kucuk orda o kalabalıkta ugrasmadım ılk hamılelıgım olsaydı neler yapardım bashekıme kadar gıder o muaneye gırerdım sankı hmn randewu werıolar da bakmadı
07-02-2019 zeroglu12 saglık bakanlıgını aradım korona dısında sıkyt alamıoz ddı ondan bıraktım Allaha havale ettim
zeroglu12 zeroglu12 yapmadılar muayene perinatoloji gittim bana yanlış muayene aldın iptal ettir dediler doppler diye bölümden alınması gerekiyormuş oda mhrs de yok sanırım bulamadım ben mhrs telefonu açmıyor 😔
esss1 Patisever 25 te bir organlar göründü mü peki?Benim de 21.haftada safra kesesini göremedi tekrar çağırdı 2 hafta sonra
mutlugebeee 07-02-2019 koronada hepsinin bahanesi oldu valla oh ne alâ. Bende sağlıkçıyım özelde çalışıyorum gelen hiçbir hastası asla geri çevirme gibi bir lüksümüz yok ama benimde devlete işim düşünce göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Korona bi devlet çalışanlarına var galiba özel sektördekiler insan değil cünkü
nevamm1 zeroglu12 Ben 25 te girdim canım hastane kaynaklı randevum ertelendi 2 hafta kadar iyi ki girmişim rahim ağzı kısalığı ve yumuşama tespit edildi ciğer geliştirici iğne vurulduk hemen sende gir muhakkak.