Evetttt🤗 bir gün gerçekten ben de yazacak mıyım yazabilecek miyim derken derken o gün geldi çattı.. 24 Agustos ()38+5) salı günü doktorumuz ile ortak gün belirleyip ( kordon dolanması sebebiyle ortak karar aldık ) sezaryen günümüz sabahı hastaneye yatışımız yapıldı, gerekli testleri daha önceki gün yaptırıp son gün her şey hazırdı. Spinal ile ilgili ne kadar yazı bilgi varda hepsini yaladım yuttum diyebilirim. Kan aldırmaktan aşı olmaktan bile korkan bir kişiyim ama doğum konusunda gerçekten yalansız bir şekilde beklediğimden çok daha rahat bir süreç yaşadım. Sorular varsa seve seve cevaplayabilirim. 3445 kg 51 cm Umut Toprak adında dünya tatlısı bir oğlum oldu ☺️💙 doğum anında her şeyi bırakıp onu gördüğüm an ömrümün sonuna kadar unutmayacağım hafızamdan asla çıkmayacak bir andı… ve hep öyle kalacak 💙 burada uzun zamandır varım, ilk gebeliğim çok tecrübem olmamasına rağmen okuyarak araştırarak her şeyi anlamaya çalışmıştım oysaki yaşamak gerekiyormuş💙 yeni dünyamıza yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz güzel annelere de bir nefeste hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 💙😍❤️