Rabiagokturk 6+2 deyim kızlar bir hafta sonra kalp atışları için gidicez ama bende ne bulantı ne kusma var içime şüphe düşüyor gelişmiyomu acaba bebeğim diye sadece uyku ve halsizlik bar belirti olarak bulantı yaşamayan varmı aranızda benim gibi olan ????
1anne2nefes Rabiagokturk isteyeceğiniz en aon şey olsun bence herkes kusucak diye bi kaide yok 9 ay kustum çok kötüü
PurpleTail Rabiagokturk 36.haftamdayım ne bulantı ne kusma ne aşerme ne koku hassasiyeti hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım☺️
Bsrakya Rabiagokturk hic bir bulantım olmadi ama acayip uyku hali oldu sürekli yatasım geliyordu o haftalar da ama 0 sıfır bulantı kusma simdi 40+1olduk
shinemuu Rabiagokturk Ay deme öyle daha erken bende böyle diyordum. Bulantı olmayacak heralde falan. 7. Haftada bir başladı. 5. Ay çıkardım. Kabus gibiydi.
gokcekocyigit07 Her gebelik her belirti farklı ilk kızımda aylarca bulantı, istifra yaşadım ama bu kızımda hiç olmadı, kalbini ferah tut, Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimize 🤗
Rabiagokturk 1anne2nefes insan gene aklına geliyo ya artık susim ozaman şu kalp atışını bi duysam rahatlicam zaten. 🙈🙈💕
Elika0 Ben kalp atışlarını duyduktan bir hafta sonra kusmaya başlamıştım ve 7 kilo verdim. Umarım hiç kusmadan geçirirsiniz 🙏
Nnefri999 Bende bulantılar 9/10 haftalarda başladı.Ama bulantı olarakta geçti ⅔ haftaya kusma falan olmadı hiç herkeste farklı işte
Eflinn1453 Rabiagokturk bende ilk günden beri öyleydim canım merak etme hatta doktora bile gitmiştim midem bulanmıyor diye😂😂 12 deyim şu an bi sorun yok şükür bünyeden bünyeye değişiyor bulantı hamileliğin tadını çıkar takma kafana ☺️
Beren06 Rabiagokturk maşallah de nazar değdireceksin kendine 1 gün sonra 31 haftalık olucam hala kusuyorum hiç geçmedi geçmiyo illet birşey
Azr Benimde hiç kusma bulantım olmadı gayet de bebişin gelişimi iyiydi hala da iyi şükür. Son trimester de mide yanmasından bi hal oldum ama. Bence bulantı kusmaya çok takılma. Kusmaktan bulantıdan harap olan insanlar çok fazla. Benim gebeliğim çok güzel geçti hiç bir sorun sıkıntı olmadı şükür. İçini ferah tut güzel şeylere odaklan. Ve hamileliğin tadını çıkar tatlım.
Rabiagokturk Azr teşekkür ederim canım bilgin için içim ferahladı gerçekten anne olmanın verdiği sanırım tedirginliği yaşıyorum 🤦♀️🤗
FusunF Rabiagokturk ben o haftalarda bulantı yaşamadım bende 8.haftada başladı zaten 2-3 hafta sürdü bitti bulantım
Elmaliturtaballilokma Rabiagokturk İkinci hamileliğim ikisinde de gram midem bulanmadı şanslı gruptayım 😅 ilerleyen zamanlarda anlarsınız sanırım
gurbetcianne97 Rabiagokturk 17+1iz bir kere bulantım olmadı. Herkesin bünyesi hamileliği başka geçiyor. ☺️