UmayGul Tam 27+0 olduk ve 3. Trimestera girdik 🥳 bu gece itibariyle 3. Trimestar olan var mi ya da 3.trimestarda bizi ne bekliyor tecrubeler anneler aydinlatabilir mi 🙏
Nihal42- UmayGul kasık ağrıları, mide bulantıları, halsizlik, eğilip doğrulamama,ayak ve ellerde şişlik. Amaaaa bebek hareketlerini artık karnına bakınca çok net görme.
ilkgozagrimhavinim UmayGul ödem ödem ödem.. El ve ayak ağrıları.. Ayakkabıların ayağını sıkması.. Yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı.. Yere bişey düştüğünde almak istememek veya ağlaya ağlaya eğilip almak.. 5 adımda nefes nefese kalmak.. Vajinada baskı.. Evladın her an çıkıyo gibi hissetmek.. Ve niceleri♥️
UmayGul Nihal42- bulantim bastan beri hic gecmedi zaten 🤭 dunde karnim sertlesti tum gun doktor iyi seyler soylemedi bir de bu sikayetler eklenecek desene🤭
Mnkfslyem Nihal42- bulantı kusmam 5 aylıkken geçmişti zaten şimdi yeniden mi başlayacak ya 😭😭😭 1 ay mıydı rahatlığım sadece ay yıkıldım şuan
UmayGul ilkgozagrimhavinim wc problemimizde vardi 🤭 eyvah odemler zorlayacak belli ki 🤭 balayi bitti dedikleri kadar var yani o zaman🥰
ilkgozagrimhavinim UmayGul çok afedersin altıma kaçırmaya başladım desem🙈 dışarı çıkmaya korkar oldum.. Ama en güzel yanı yukarıda bi arkadaşımız daha söylemiş çok daha güçlü tekmeler♥️ bir de odasını tamamen hazırlayıp artık kavuşma telaşına girmek.. Her ne olursa olsun değer, değecek
UmayGul ilkgozagrimhavinim ya utanilacak bir sey yok benimde hapsururken falan oluyor😊 onlarin guclu tekmesine kurban olurum ben 🥰💙 eksiklerimiz cok ama halledip beklemek daha guzel hizlandiricam bende alisverisi🙏 evet degecek elbette🥰💙
ilkgozagrimhavinim UmayGul 32.haftada çanta hazırlanmalı diyolar. Ona göre tamamla sende alışverişi canım. Zaten en eğlenceli kısmıda o ki😊 minik minik şeyler almak😍
Ekinff UmayGul 30+4 üm 🐣 hareketlerinizde kısıtlanma bebeğin hareketlerinde kuvvetlenme şiddetli tekmeler akşama doğru şişmeler uyku mide bulantısı nefes darlığı gece rahat uyuyamama. ☺️☺️Herseye rağmen her duygusu çookkk güzel 💕💕
UmayGul Ekinff sadece siddetli tekmeler olayini sevdim 😊😊 elbette guzel annelik zormus ama harika bir sey ayni zamanda 💙
Nnefri999 Valla bende hiçbir sorun yok😐Çok rahatım.Hatta gezdikçe geziyorum.Şişlikte yok,ödemde yok,bulantıda yok 😅Sadece WC kaçıyorum 1 saatten bir 🤦🏻♀️
UmayGul ilkgozagrimhavinim 32 yu gorelimde insallah o zamana kadar hazirlamis olurum🥰 en sevdigim sey valla o minicik kiyafetlere nasilda bayiliyorum 💙🥰