Tugba33 sanırım yanlış anladınız burada kimse eşinin 4 yaşındaki kardeşinin boğazına yapisicak değil tabiki kocamı bırak diye😊 art niyetle bunu yazmadiginizi düşünmek isterim zira maksat biraz gülmek ve bu yönde duyguları olan arkadaşlarla sohbet etmek. Başlıkta da belirttiğim gibi. Herkes eşini kiskanicak diye bişey yok tabiki ama kıskanan insanlarida yargılamak doğru değil.o onun kendi dusuncesidir. Benim kiskancligim bu arada evlenmeden öncede vardı yani hormonla ilgisi yok ama kimi insan hamilelikte bunu ağır yaşıyor aynı değiliz sonuçta. Birde çocuk yetistirmeyle ilgili sunuda söylemek istiyorum eşinizi sevmenin sahiplenmenin çocuğa sevgiden başka birşey vericegini düşünmüyorum sizin fikriniz saygı duyarım bu da benim fikrim. Kimse rüyasında gördüğü kadının saçını ,arabanın tekerini,kedinin kuyruğunu sahip olmadığı için kiskanmiyo😊tamamen eşe yönelik bı sevgi. Gelen yorumlara hepimiz güldük eğlendik şahsen ben bir kez daha teşekkür
ederim yorum yazan arkadaşlara.bu dönemde extra iyi oluyo gülmek❤️Yanlış anlasilmamak için belirtmek istedim 😊